Re: společenská smlouva - notář
Jesgtliže budete jediný společník, notář sepíše zakladatelskou listinu, více společníků - společenskou smlouvu. Dáte mu podklady, které potřebuje- on sepíše, vydá Vám stejnopisy a opisy v počtu, které budete potřebovat a Vy jen zaplatíte. Výše platby se odvíjí jednak od notář. tabulek a jednak od toho, kde notář působí. Zhruba od 5000.- do 30.000..Kč.Následuje návrh na zápis s.r.o. do OR, ten Vám udělá rovněž.
Napište odkud jste, mohu pomoci, včetně levného notáře, ale jen vých.Čechy.
Sláva, pája, jste to vy :-)?
Ale já jsem dotaz pochopila tak, jestli je možné si ty listiny sepsat sami a jen nechat ověřit podpisy - podle mého nazoru ano. Není to zas až takový problém, vzory jsou i na netu. Jana F.
Zdravím všechny, kteří si ještě pamatují,jsem to opravdu já.
K dotazu:
Máte-li napsánu svou, dejte ji notáři, on z ní opíše vše podstatné, ale jak psáno výše- Notářský zápis- znamená, že notář ho sepíše, originál založí, Vám vystaví stejnopisy a opisy, kolik budete potřebovat,k zápisu: notář ví přesně, jak návrh sepsat, doporučuji to nechat na něm, pokud chcete sám, musíte si od někoho nechat poradit, doporučuji elektronický tiskopis na adrese
http://portal.justice.cz/ms/ms.aspx?j=33&o=23&k=2299&d=47038
je to makačka.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.