Re: mzda po výstupu-přehled zdrav.pojišť
Udělejte přehled pro sociálku a zdrávku normálně červencovou,s tím,že to jsou příjmy po skončení pracovního poměru a udělejte i ELDP tak,že na prvním řádku bude 0+S,počet dnů a peníze za 6 měsíců,druhý řádek 0P+ bez dnů a pouze částka za dovolenou.
Je to trochu srozumitelné?
ano, děkuji. já totiž měla dohady s ZPMV, když jsem takto doplácela odměny po výstupu-volala mi a trvala na tom, že MUSÍM udělat opravný přehled,protože se odměny týkaly minulých měsíců, tak jsem se s ní nedohadovala,protože jsem byla krátce po zaučení,ale teď jsem se radši chtěla zeptat zkušenějších,než mi zase zavolá, i když je to jiná pojišťovna, tak třeba ne ...
Ještě jednou děkuji a přeji hezký den.
To si ta zdravotní pojišťovna vymýšlí blbosti - doplatků mezd po výstupu má přece každý zaměstnavatel spoustu a patří samozřejmě do přehledu za měsíc, v němž byly vyplaceny. Kromě toho, zákon neobsahuje žádnou povinnost, kterou by bylo zaměstnavateli uloženo podávat „opravný“ přehled, tak buďte v klidu. Zdravím!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.