Re: Ještě dotaz na pana Hakena
Obarvování bohužel řídí Váš prohlížeč, podle toho, na jaké stránce (zprávě) jste už byla a na jaké ještě ne. Server na to nemá vliv a obávám se, že není moc reálná šance v tomto smyslu.
Co by však udělat šlo, je zobrazování celého tématu najednou, otázky a všech odpovědí. O tom uvažuji jako o alternativním zobrazení, není to ani moc velký technický problém. Otázka pak ale bude, jak to bude vypadat, když tam i nadále budou citace původních příspěvků.
Jinak diskuzní fórum tvoří jen 5% naší návštěvnosti, takže v tomto smyslu opravdu o honbu za impresemi nejde.
Robert Haken
Pane Hakene, nezlobte se, impresemi bych se nezabývala, prostě považuji za pro diskutující - nedůležité /osobní názor/.
Ale zobrazení tématu by alespoň podle mého názoru bylo fajn, co odstranit původní citace ?? (ne každý se mnou bude souhlasit, v tom mám jasno), jen by mne zajímalo, jestli bude víc pro nebo proti. Nechcete zkusit ankety na tohle téma??? A nestálo by za to občas místo anket na téma daňového portálu (využívám)- vytvořit podobnou anketu s přáními uživatelů?? Je mi jasné, že někdo bude chtít, aby Vaše webovky sněžily :-))
Pane Hakene, moc děkuju za vyjádření. Pokud byste umožnil zobrazování celého tématu, pak byste mohl pozměnit engine, aby automaticky nenabízel předvyplněné kopie původních příspěvků do okénka pro odpovědi. Kdo by chtěl, mohl by kus zkopírovat. Za současné situace skoro každý automaticky píše pod ten zkopírovaný text, čímž zbytečně narůstá množství archivovaného textu. Co Vy na to?
Upřímně??? být Vámi, netrápila bych se tolik. Budiž - nápad, možná opět ne zcela dobrý, to připouštím. První příspěvek - tj. otázka by se mohl ocitovat automaticky - reakce na něj by vždy zobrazily jen původní otázku - tudíž vynechat předchozí reakci, takže sice jako strom, ale s podúrovněmi v jedné řadě. Je to jednodušší nebo ne??
Osobně bych se přimlouvala za tlačítko "citovat", jak je tomu u řady dalších diskuzí. Lidi by si snad! vybrali jen ten důležitý kousek, na který reagují, nikoliv celou zprávu.
Mail-style je zajímavý nápad, jenže když někdo občas smaže nějaké to znaménko > tak to pak dost mate, co je citace a co nový příspěvek.
Tlačítko citovat by bylo skvělé, ta torza, co kolikrát halabala umazáváme jsou stejně k ničemu a takhle by bylo alespoň jasné, že originální příspěvek si musím přečíst celý, nezkreslený, pokud chci. Jen mi není jasné, jestli citace jen z předchozího příspěvku? To by asi nešlo nabízet najednou i ty předchozí ve vlákně? - nesmějte se mi :-) Pochopitelně u citací jména autorů.
Mail-style je tady v podání některých naprosto nesrozumitelná slátanina a další člověk už na to stejným způsobem dost dobře reagovat nemůže, a to i kdyby to nebyla slátanina ale bylo to sebelépe odlišené.
To jen takové poznámky. Jana F.
Naprostý souhlas s Janou F.
Ta znaménka > , která se doplňují při mail-style, navíc zabírají zbytečně místo a ubírají prostor pro odpovědi = protože jsou to další znaky navíc :-(( takže já osobně bych tedy mail-style klidně opustila ;-) Nic ve zlém, pane Hakene, berte to prosím jen jako názor.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.