Re: Prográmek a něco k tomu
Zkuste nějaký speciální program na finanční analýzu hospodaření. Pro naši dozorčí radu dělala jedna Bc.finanční analýzu naší společnosti ( protože my jsme podle majitele blbouni a lháři) a měla to zpracované na nějakém programu, ale já nevím jakém. Nacpaly se tam výsledky minulých třech let, finanční plán na další období včetně investic a pak nám to vyplivlo strašnou spoustu tabulek a grafů, které byly moc hezké, takové barevné, některé vypadaly jako barevné himaláje a nikdo se v nich nevyznal ( ani dozorčí rada, ani jednatel, ani majitel a já jsem omdlela nad cenou za zpracování). Z komentáře k této analýze hospodaření jim vylezly ty samé závěry, co my už dávno ručně měli přepočítáno. Ale tím Vás nechci odradit, opravdu si myslím, že se Vám podaří nějaký takový prográmek najít.
Ano, zkusím, to je přesně to, co chtějí. Já z účetního programu vytahala, co se dalo a otázka zněla "a grafy jsou tam taky??". Jsou, ale informační schopnost nedostatečná, protože např. fixní náklady se mění hodinu od hodiny a oni chtěli vědět, zda si budou za půl roku moci dovolit leasing, kdo ví čeho? v případě, že se podaří tohle a támhleto.... To je ono. Budu lovit. A moc děkuju
Pokud to byl program dělaný na zakázku, tak byl asi pěkně drahý :-/ Dano, asi bys měla uvést, kolik Kč do toho prográmku chce klient investovat. Takové ty chytré prográmky stojí moře peněz, jak pořízení, tak i jejich údržba a aktualizace. A z Tvého dotazu mám pocit, že klient chce "za málo peněz hodně muziky" :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.