Re: HLAVY DOHROMADY FAKTURACE MEZI MANŽE
*** Váš "případ" v tomto směru není obdobný :-). Tam dole se to týkalo společníků a jednatelů SRO. A sice proto, že existuje §6/1/b (který se jich týká), pod který někteří aktivní kontroloři začnou zasouvat fakturaci služeb těchto osob. A pokud to oni takhle jednou rozjedou, tak jim pak soudy mohou dát za pravdu, o čemž svědčí ty uvedené rozsudky :-)) ***
hezké poledne:))
nojo, já taky čtu a nedávám pozor...((( není v §61/b nikde staturní zátupce.. fakt je, že já si je pořád dávám do roviny, že je to stejné. A to asi, není, takže tam tu obrovskou fakturu nechám a už si s tím lámat hlavu nebudu... no, stejně budu mít strach, že se u toho zastaví je to fakt pálka....
.. měla bych si už dát bacha.. abych nebyla jooo moc poztižená a za vším neviděla, že se to nesmí, že je to divně....a blbě..
no nic.. majetek mi docela jde, tak se jdu s ním ještě uklidňovat..
Příjemný zbytek soboty a pěknou neděli
a děkuji
Blanka
*** Ale Vy to do roviny vlastně dáváte správně - a to z pohledu Obch.Z. Třeba tam, kde je u SRO odkaz na §§ u akciovky, tak tam pak vlastně když se mluví o představenstvu, tak to vztahujete na jednatele a když třeba o akcionářích, tak zase na společníky. Ale v tomto případě (v ZDP) je vysloveně uvedeno, že se jedná o jednatele a společníky SRO, tak to použijete jen na ně :-))) ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.