Re: Zajímají mě Vaše názory.
- dobrý den, DE není sice účetnictví, ale asi bych uvedla KZ bankovních účtů a pokladny,ve zkratce to bylo zaúčtováno na režii, mzdy atd. Ukažte, že jste lepší a nad věcí, že Vám vůbec nevadí, že klient přešel k jiné účetní. Heslo za kvalitu se platí, určitě v tomto případě platí. Jsem ekonomem poměrně velké firmy obrat cca 90 mil ročně, a určitě bych se tak zachovala.
Přesně tak, pokud dostávala zaplaceno, něco musela vykonávat. Ledaže by přiznala, že nedělá celý rok nic, podnikatel jí dotuje životní úroveň a pak to na konci roku rychle sečte do daňového přiznání. DE nakonec takhle jednoduchá je, ale moc bych se tím nechlubila a vyjela bych co nejvíc výstupů se vší parádou. Ve vlastním zájmu :-) Jana F.
Pokud původní účetní dostala zaplaceno, tak podle mého názoru měla předat kompletně zpracovanou daňovou evidenci včetně deníku, kater majetku, konečných stavů atd. Nová účetní jen nasadí poč.zůstatky, doúčtuje rok atd. Pokud původní účetní nedostala zaplaceno, tak bych chápala, že nepředá deník atd.
Změna účetní běhěm roku - oprava nadpisu
Prosím, pro příště dávejte do nadpisu příspěvku popis, čeho se váš dotaz týká. Zvýšíte tak šanci, že si vašeho dotazu někdo všimne a odpoví vám. Pamatujte prosím, že zdejší odpovědi slouží jako znalostní databáze pro hodně lidí. Je tedy dobré zachovávat určitá pravidla kvůli vyhledávání informací i pro porozumění souvislostem. Děkujeme za pochopení ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.