Vlákno názorů k dotazu Díky Vám všem, to jsem nečekala od Eva M. - moderátor fóra - Re: Díky Vám všem, to jsem nečekala Milá Petro,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2006 8:35

Eva M. - moderátor fóra (neregistrovaný)

Re: Díky Vám všem, to jsem nečekala
    Milá Petro, každý z nás někdy začínal :-) A chyby děláme dodnes - i my pokročilí ;-) Jen prosím propříště - pokud budete chtít něco dodat k nějaké diskuzi, tak v ní pokračujte a nezakládejte nový thread. Třeba toto vaše poděkování patří k diskuzi tady http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=267066 a bylo by lepší, kdybyste pokračovala tam. Teď už to nezměníme.
    A klidně se zase ptejte, z Vás bude dobrá účetní a musíte být fajn kolegyně - o práci přemýšlíte, snažíte se něco dozvědět a přitom umíte uznat chybu - to fakt oceňuju! Mějte se pěkně - všichni :-)

• 1. 12. 2006 8:51

Petra (neregistrovaný)

Re: Díky Vám všem, to jsem nečekala
    Moc děkuji paní Evo za Vaši podporu (krásně jste mi načachrala peříčko), dobrá účetní to bych fakt byla ráda, ale nevím nevím :-)))) po tom, co jsem předvedla. Fakt je, že tady se hodně dozvím a naučím. Tak Vám všem ještě jednou díky, a ptát se budu ráda, protože toho ještě strašně moc nevím. A slibuji, že příště budu pokračovat v načaté diskuzi, jenom jsem si myslela, že k těm včerejším už se nikdo nevrací. Petra

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).