Re: osobni majetek
Přiznám se, že jsem podobný problém zažil u známého. Tak jsem router vyresetoval do nastavení od výrobce, potom změnil a následně si promluvil s technikem od firmy. Něco zmateně koktal a snaze pomoci zákazníkovi a dálkové správě. A byl klid.
Tohle asi žádný zákon neřeší, pokud na to přistoupíte, tak je to Váš souhlas s podmínkami. Já takovou firmu považuji za krajně neseriózní. Vedl jsem podobný boj s firmou, která se pokoušela mi zakázat více počítačů v domácnosti.
Re: osobni majetek
PS: Dle mého názoru si vás tím zaheslováním chtějí pojistit, abyste jim neutekl ke konkurenci a abyste je kvůli každé maličkosti musel volat - a oni by přišli a vy byste platil a platil :-((
Já bych v podobné situaci volila jiného providera. Když jsme teď nedávno měnili doma poskytovatele připojení, řekla jsem, že si to chci nastavit všechno sama, ať mi jen pošlou návod. Poslali, nastavila jsem a jede to. Kdyby se nám doma nebo ve firmě chtěl někdo hrabat bez mého souhlasu v počítačích nebo v routeru nebo jinde, tak bych protestovala. Za provoz jsem zodpovědná já (i ve firmě), tak přece musím vědět, co se kde děje a jak je co nastaveno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.