Vlákno názorů k dotazu Intrastat - kontrola CÚ - pokuty ? od lucka - Re: intrastat - kontrola CÚ - pokuty ? ja...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 12. 2006 10:11

lucka (neregistrovaný)

Re: intrastat - kontrola CÚ - pokuty ?
    ja som kontrolu z CU nemala, ale dopocula som sa, ze su velmi slusny a mily a ze to nejak s nimi ide aj dohodou. Ale co sa tyka pokut, tak skuste zakon o spravnych poplatkoch, mozno tam nieco najdete.No, snad Vam niekto poradi lepsie.

• 6. 12. 2006 23:38

Míša (neregistrovaný)

Re: intrastat - kontrola CÚ - pokuty ?
    já jsem již kontrolu z CU měla a musím říct, že jednání s nimi bylo úplně v pohodě, ale je pravda, že jsem to měla v pořádku. Také je pravda, že první co je zajímalo, byl právě kurz. Co se týče pokut,
    tak zatím co vím od firem z okolí, tak to bylo v řádech stokorun, ale zrovna včera jsem byla na školení a tam nám říkali, že po celé republice jsou opravdu takto "hodní" a pokuty jsou nízké, ale jedné firmě prý CU uložil pokutu ve výši půl milionu, ale že předpokládají, že to nebude uhrazeno. Tak nevím o jaký problém a jak velkou firmu se jednalo,ale musel to být fakt velký průšvih. Pokuta může být do výše 1 mil. korun dle celního zákona.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).