Re: Čtěte, než se zde zeptáte
Evo M. ta "Doporučení" se mi moc líbí, jsou jedna z nejlepších, co jsem na netu našla, když jsem se pokoušela něco podobného také napsat (kam se na vás hrabu :-). Jsou přehledná, obsažná a šitá na míru přesně na podmínky diskuze na BC.
Další jinde, tady jen praktická poznámka, týkající se umístění. Kdybych klikla na novou zprávu, otevřelo se mi okno pro zápis a já bych měla teprve klikat na nějaká pravidla - tak to mi připadá dost nešikovné, asi bych se tím nezdržovala. Chtělo by to vidět je předem, nebo současně s otevřením zprávy. Ale je to jen můj názor :-) Jana F.
Evi, nevím, kolik se tu teď objevuje "nevhodných" příspěvků, zřejmě jsou smazány dříve, než se k nim dostanu, ale upozornění, jakým způsobem nazvat dotaz by klidně mohl být několika slovy popsán přímo na hl. stránkce diskuzního fóra - např. - příspěvek vždy nazvěte dle jeho skutečného obsahu, riskujete, že nebude zodpovězen??? A nebij mně, je to jen pokus :-))
Ahoj Dano, bít Tě nebudu, radši se s Tebou opiju, co Ty na to?
:-))) Ta moje pravidla jsou jen pokus, na většině diskuzních serverů bývají nějaká pravidla pro inspiraci nově příchozích, ale tady něco takového dosud není. Nejde jen o pravidla pro nadpisy, ale i o nenavazující příspěvky, hádky atd. Nejen já, ale i Graver a mnozí další už tady dříve psali, že by bylo dobré, kdyby tady nějaká pravidla byla. Ale zatím se nic nezměnilo, pan Haken asi neměl čas. Rozhodnutí je na redakci BC.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.