Re: OT : Pátek pátého
Kéž by všechny mé dny byly tak klidné, jako ty vaše...
Kdybych vám popsal svůj čtvrtek čtvrtého (6:30-20:30, uzávěrka, kombinovaná s auditem, půsery za xx mega...), budete řvát ze spaní ještě pár týdnů :-))
No, dali jsme se na to, tak to máme. I když si někdy říkám, že kdybych se dobře učil, mohl jsem být třeba truhlářem...
zkusím vás potěšit i já:-))
před vánoci mi shořel hard, zálohy byly u lampičky tak se diskety i cd asi uvařily (prostě data v pr....). nevěřila byste, kolik stojí obnova dat:-(
novej rok už začal líp - máme doma svrab (kocour), neštovice (jedno dítě), chřipku (druhé dítě)...chybí jen mor a cholera. dovolenou si teď nemůžu dovolit, polovička hospodu nemůže zavřít, tak máme jízdní řád na hlídání:-( no prostě super:-)
Zuziku, to je pěkné počteníčko, tedy soucítím s tebou, to si nemysli, ale takový příběh ze života je lepší než televize :-) Moc by se mi líbilo, kdyby svůj pracovní den popsali i ostatní, prosím, napište to taky ještě někdo :-) A nemusí to být jen katastrofy, prostě podrobně jak probíhá váš den. Je to moc zajímavé a hned jsme si tak nějak bližší :-)
Gravere připojuji se k Evě M. - prosím, popište nám taky svůj pracovní den :-)
Zuziku děkuji, žes to tak pěkně popsala :-) Jana F.
Človíčku, to je teprve rozběh ! Kompletní inventarizace, uzávěrka, pak audit...čeká mně první zasedání nové valné hromady a nové doz.rady, zodpovídání na otázky typu : kam jste zašantročili ten zisk co tam ještě na konci listopadu byl apod. A netrpěliví klienti - dva už chtějí přes víkend mít udělané DPFO....nejste v tom sám ... Proto jsem Vám všem chtěla trochu zvednout náladu, doufám, že jste se aspoň trochu pobavili. Zuzik
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.