Re: OT : Pátek pátého
KUDY Z NERVŮ VEN????
Tak jsem si pro srovnání nervové soustavy koupila pejska a rotoped. Pejsek - krom toho, že k němu ani po 8 měsících nemáme jediný doklad, jsme zjistili, že má zlomenou tlapu v kloubu a neroste mu noha, je už po operaci, nohu mu natahujeme a převazujeme třetí měsíc..... Rotoped - zjistila jsem, že mne nebaví, když nikam nedojedu..., ale jako věšák na vyžehlený košile je perfektní....
Vyrážím k psychiatrovi, snad mi napíše něco uklidňujícího :-)))
Pejska je mi moc líto. Pro nás je náš haf členem rodiny už 13 let, je hluchý a senilní, ale neumíme si představit život naší rodiny bez něho. Je to asi fráze, ale fakt je asi nejdůležitější to zdravíčko. A na průšvihy se dívat pozitivně : co mně nezabije, to mně posílí. Dano W, hlavu vzhůru, jsme s Tebou !
Soucítím s vámi, dcera je po operaci, já abych se nenudila, tak jsem dostala 2.1.2007 3 pozvánky na kontrolu 3 firem na OSSZ, jedna byla na 3.1.2007 ! a druhá na 13.1.2007- sobota. Řekla bych, že i úřednice toho mají dost... Pevné nervy a dobrou náladu všem- budeme ji potřebovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.