Re: MRP Slušovice - jaké máte zkušenosti
Já na něm pracuji od r.1996 a jsem spokojená, až na maličkosti, které se někdy vyskytnou, ale to se stává i u jiných softwarových firem. Nejdříve jsem pracovala ve verzi pod DOS a od r.2003 pracuji ve vizuální verzi (pod Windows). Mám program jak pro daňovou evidenci, tak i pro účetnictví a mzdy jak malé tak i velké organizace (zpracování nemocenských dávek). Pokud si nevíte rady, programátoři jsou velice ochotní poradit ve všem. Horší je jen komunikace s lidmi na hotline (což mě velice mrzí). Ale to je způsobeno asi tím, že po těch letech používání už řeším jen dost komplikované otázky, se kterými mi oni bohužel nemohou pomoci a nastupuje programátor. Můžu říci, že kromě tohohle programu pracuji ještě na dvou dalších (u klientů), ale neměnila bych.
Mohu potvrdit, MRP mám od r.1995 pro DE i pro PÚ, je skvělý a hlavně rychlý - (oproti jiným programům, kde jsem vyzkoušela Demoverzi. S Účtem od firmy Tichý jsem pracovala též, nyní používám z Účta jen mzdy,bohužel však nejsou zvlášť, ale jsou zase lepší. Jiinak zkušenost s hot-line jstená jako v předchozm příspěvkuí .
.
Dobrý den já pracuji s programem MRP v DE v DOSovském programu.Byl mi prostě dám,nevybírala jsem.Já spokojená nejsem.Co mě přesně vadí třeba ve skladu u Př a Vý že nevidím hromadně sestavu Příjemek a Výdejek ale v nějaké sestavě si ji teprve musím předvolit.
Je vidět vždy jen ta poslední a nebo ta co si předvolím.Prostě práce s výslednými výstupními sestavanmi je velmi špatná.Pracuji v programu 5 let a nezvykla jsem si.S nad pod WIN to bude lepší
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.