Vlákno názorů k dotazu 2 MOBILNÍ TELEFONY od Jarča - Re: 2 MOBILNÍ TELEFONY Jak tak koukám, zatímco jsem...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 1. 2007 7:17

Jarča (neregistrovaný)

Re: 2 MOBILNÍ TELEFONY
    Jak tak koukám, zatímco jsem krásně spala tak se zde na businessu rozpotala urputná diskuze. Má to jeden klad. Přečetla jsem si §31 , zákona 337/1992 Sb. a tam se pod písm. 6 píše o pomůckách s odv.na písm.5. A jelikož na kontroly chodí lidé a ty vědí jak to v životě chodí, toto písmeno jim dává možnost z výpisu hovorů zjistit zda tyto telefony byly použity pouze pro služební účely nebo i pro soukromé důvody. Ručku na srdce, kdo nikdy netelefonoval ze služebního telefonu soukromě? Nejsem si jistá, zda bych 100% uplatnění výdajů obhájila u jednoho telefonu , natož dva nebo tři mobily. Osobně se přikláním k 80-90% uplatňování výdajů. Vlk se nažral a koza zůstala celá. Jak ale říkám, co člověk to osobnost, to názor. Přeji všem příspěvcům do diskuze krásný a ničím nerušený den.

• 11. 1. 2007 7:25

1234 (neregistrovaný)

ale to jste špatně pochopila §31:-( vás se pomůcky asi nebudou týkat, ty nastupují pouze při porušení zákonem daných povinností (nevedení účetnictví, skladů atd...) vás se týká odst. 4 - důkazní prostředky.

• 11. 1. 2007 8:02

Jarča (neregistrovaný)

Nikdo není dokonalý. Ale opravdu všem děkuji za své názory.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).