Re: Prosím o odpověd!!!
Tady na serveru je živnostenský zákon http://business.center.cz/business/pravo/zakony/zivnost/
a tady je seznam volných živností
http://business.center.cz/business/pravo/zivnost/volne_zivnosti.aspx
Další potřebné informace jsou jistě ve skriptech a učebnicích.
Re: K nadpisům
>víte co, oni to ti, co sem přijdou poprvé nevědí, že
Jak souvisí to, že sem přijdou poprvé, s formulací nadpisu? To snad ani není tak věc pravidel, jako spíš zdravého rozumu.
>mají příspěvek smysluplně nadepsat.... tak nebuďte tak
>nemilosrdní :-)))
A budu a budu a budu.
Už se to tady několikrát řešilo a furt nic. Není lepší prevence ? Při zadávání upozornit lidičky, že mají do záhlaví uvést zkráceně věcnou náplň otázky ? Není škoda narušovat dialog napomínáním ? Není škoda neupozornit lidičky na to, že si špatným nadpisem můžou uškodit?
>Už se to tady několikrát řešilo a furt nic. Není
>lepší prevence ? Při zadávání upozornit lidičky, že mají
>do záhlaví uvést zkráceně věcnou náplň otázky ?
Až budete psát nějakou odpověď, podívejte se, co je uvedeno nad a pod textboxem a zamyslete se nad tím, kolik lidí to čte a kolik jich to dodržuje. Tolik k prevenci.
>Není škoda narušovat dialog napomínáním ? Není škoda
>neupozornit lidičky na to, že si špatným nadpisem můžou
>uškodit?
Pokuste se spočítat, kolikrát za posledních řekněme pár týdnů jsme to udělali a jaký to mělo efekt.
>>>>víte co, oni to ti, co sem přijdou poprvé nevědí, že
>>>Jak souvisí to, že sem přijdou poprvé, s formulací
>>>nadpisu? To snad ani není tak věc pravidel, jako spíš
>>>zdravého rozumu.
>>>>mají příspěvek smysluplně nadepsat.... tak nebuďte
>>>>tak
>>>>nemilosrdní :-)))
>>>A budu a budu a budu.
>>abyste se z toho pane Gravere nepo.....
Pozdě...
>>připadá mi to jak v Cimarmanovi, dej jenomu moc a
>>převrátí svět.
Kde přesně to tam bylo?
>>Co se to tady děje, že si tady kdosi hraje na
>>diktátora?
Pájo, neshazujte se. Význam slova diktátor najdete v každém slovníku cizích slov, význam slova moderátor nebo administrátor tamtéž. Ostatně pokud s dodržováním pravidel sám nemáte problém, tak se vás mé diktátorské zásahy netýkají a je zbytečné, abyste do toho kecal. A pokud pravidla nedodržujte, tak nefilosofujte a začněte - bude míň diktátorů.
>No,Pájo teď jste tomu dal/a korunu. Jsem zvědavá,
>jestli se Graver projeví jako frajer nad věcí nebo to
>všechno hned vymaže !
To bych na tom byl fakt dost špatně, kdyby mě tohle rozhodilo. Smažu to, až se to pěkně rozjede - a nebude to kvůli kecálkům, kteří se navážejí do mně :-))
uzamčeno
Že nemám v úmyslu zneužívat svých moderátorských pravomocí k selektivnímu mazání příspěvků, namířených proti mně, ještě neznamená, že vám tu budu donekonečna tolerovat vaše invektivy.
Že nemáte ani páru o tom, co a proč tu admin musí dělat, ještě neznamená, že je blbec admin. Zkratkovité úvahy typu "blbec je každý, kdo dělá něco, co se mi nelíbí", už mě začínají unavovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.