Re: Reklamace - požaduji i gumovou krytk
Prodejce vám nesmí odmítnout váš zákonný nárok (v tomto případě odstoupení od smlouvy). Odstoupení od smlouvy znamená, že si obě strany vrátí plnění. Nejste-li schopen vrátit kompletní plnění, může prodejce adekvátně snížit vrácenou kupní cenu.
Re: Reklamace - požaduji i gumovou krytk
Díky moc také si to myslím! Bohužel bude záležet určitě na domluvě.Samozřejmě že s nejakym poplatkem za ztratu počitam. Jenže oni mě odkazovali at to nekde v bazaru sezenu ci koupim.Jenze vzhledem ke krachu siemensu a stari mobilu 1rok je to nemozne.
Reklamace - požaduji i gumovou krytk
Včera 23.1.07 se mi podařilo tedy telefon předat prodejci. Dostal jsem doklad o převzeti do 4.reklamace.
Psano cituji ,,POSOUDIT Neopravovat,,! Tuším tedy případné problémy jejich vyjádření. Ač naposledy nebyl pronblém s odstoupením od smlouvy pokud dodám pouze to kompletni balení. Bylo by tedy podivné kdyby konstatovali něco jiného. Nicméně se
množí častá univerzální konstatování servisů např. prasklá desky, voda na desce ......... prostě snaha svést to na uživatele!
Pokud nedejbože toto nastane co mohu udělat? Už zbývá pouze ČOI a soud? Nebo něco jiného?
Mockrát díky!
Reklamace - požaduji i gumovou krytku
Změna. Pravě mi prodejce volal ....bla...bla .. ze jeich pravnici rikaji ze musim bezpodminecne dodat ,,kompletni baleni,, ze to jinak nemuzou vyreklamovat a vratit mi penize. Kdyz jim rikam ze jsem ji ztratil at si neco strhnou tak ze to oni nemuzou ze chteji kompletni baleni. tak jsem je donutil at si ji sezenou a ja jim ji zaplatim ale pochybuji ze to toto vyresi! co mam delat help? Nechat si to vyjadreni dat pisemne?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.