Upozornění moderátora
1) Pište smysluplné nadpisy, z nichž je zřejmé, co asi potřebujete. Nadpis "co dál?" je k ničemu.
2) Pokud pokračujete v již započaté debatě, tak v ní taky pokračujte a nezakládejte novou diskuzi.
Při nerespektování těchto pravidel budou vaše příspěvky bez upozornění mazány!
Re: Upozornění moderátora
Rád jsem se zapojoval do diskuze a snažil se pomoci těm, kteří tápou v problému, ale už mne to vyhrožování tzv.moderátorů, že buď smysluplné... nebo smazat přestává bavit.
Vyčkám jetě chvíli a pak asi budu svůj čas věnovat smysluplnější činnosti než čtení vyhrožování, koderování a usměrnování těch, kteří chtějí poradit v problémové životní situaci. Kecy o smysluplnosti jsem poslouchal od jistého Havla dost dlouho na to, abych si ověřil, že se za tím vyjádřením vždy skrývá něco jiného.
Mně osobně vůbec nevadí tzv. nesmysluplný název, klidně si otevřu příspěvek a pak se uvidí. Pokud to někdo nemůže strávit, tak ať do diskuze nechodí a vůbec ať už nedělá moderátora.( i když pořád nevím, co to tady na diskuzi znamená, já bych to spíše klidně nazval MAZAL ). Dobrou noc.
Pájo, založte si vlastní server s libovolnou tématikou a tam si určete svoje vlastní pravidla. Každý provozovatel serveru má právo určit si vlastní pravidla a má právo stanovit administrátory a moderátory, kteří budou dohlížet na dodržování těch pravidel. Nikdo vás nenutí chodit někam, kde vám to nevyhovuje. Nemusíte číst příspěvky, které vás rozčilují.
To víte, že ne, já jen silně pochybuji o tom, že by součástí pravidel, která respektuji, bylo nařízení provozovatele, aby moderátor smazal příspěvek jen proto, že má"nesmysluplný název". Když si představím "chudáka tazatele", který má problém, doufá, že mu někdo na BC poradí a po nějaké době zjistí, že jen kvůli nadpisu byl jeho příspěvek smazán, takže zase neví nic a musí začít od začátku, tak mám pocit, že zde něco není v pořádku. Viděl bych roli moderátora v tom, že sice upozorní, ale hlavně změbná nadpis a příspěvek zachová. Ale podle vyjádření moderátora výše to vidím asi pomýleně.
uzamčeno
Na můj vkus příliš mnoho "já". Nejste tu sám a váš názor není jediný. Pokud se, jak píšete, chcete věnovat něčemu smysluplnému, tak přestaňte kritizovat a začněte místo toho třeba ve svých odpovědích ty nesmyslné nadpisy upravovat. Když to tak budou dělat všichni, ušetříte nám práci a nebude co mazat.
Jinak opakuji to, co už jsem vám psal jednou: pokud sám pravidla dodržujete, nerejte do něčeho, co se vás netýká.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.