Re: účetnictví free verze
oni žijí dost dobře z velkých firem a ty lepší výrobci free verze nabízejí právě pro malé živnostníky. V Abře free jsem účtovala 4 roky. Naštěstí jsem našla dost odkazů na jiné firmy.Jen se mi nechce se to znovu učit. Jen pro zajímavost Abra pro živnostníky nabízí nejlevnější program za 6990.- - s mým ročním ziskem z podnikání je to pro mě velký výdej a to je samozřejmě jen ta vstupní částka, update také není zadarmo. Kdybyste měli někdo něco vyzkoušené, budu vděčná za radu, sklady ani mzdy nepotřebuji, jen peněžní deník, BÚ a pokladnu.
Re: účetnictví free verze
Zkuste daňovou evidenci od http://www.winduo.cz Nemám s tím osobní zkušenost, jen vím, že při malém počtu dokladů je to zdarma. My používáme už mnoho let k naší naprosté spokojenosti účto, není to bezplatné, ale cena je mírná a užitek maximální. Viz www.ucto2000.cz Zkuste si tady zadat do vyhledávače Účto a najdete hodně hlasů spokojených uživatelů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.