Re: Vyplnění tiskop.Vyúčt.daně srážkou F
Já mám program Money S3 a vloni jej upravovali protože to také tak doplňoval a v pokynech, které jsem k tomu obdržela bylo napsáno, že to tak bylo špatně. Letos už mi to doplnilo,tak jak jsem psala výše. Proto jsem volala na FÚ a tam mi paní řekla, že je to tak jak jsem napsala. Řekla jsem jí můj konkretní případ a ona mi řekla přesně, do kterého řádku to mám zapsat a shoduje se to s mým programem. Takže jsem to tak vyplnila. Pokud jste na pochybách, je nejlepší si zavolat Vaší správkyni daně a poradit se s ní. Je to lepší než se s tím trápit. Po telefonu Vám nikdo hlavu neutrhne a alespoň budete mít jistotu.
Re: Vyplnění tiskop.Vyúčt.daně srážkou F
Skutečně se napíše do řádku 4, kdy došlo k odvedení.
Mám ověřeno také špatnou zkušeností: předminulý rok jsem měla srážkovou daň poprvé a FÚ mě na to upozornil a musela jsem opravit vyúčtování (původně jsem uváděla stejně jako na zálohové - v měsíci, ke které mzda náležela), od té doby uvádím v měsíci, kdy srážkovou daň odvádím a vše je v pořádku.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.