Pokračujte v diskuzi na původním místě!
Nezakládejte nový thread, když pokračujete v již započaté debatě! Pro pokračování nějaké diskuze slouží tlačítko "odpovědět" u té diskuze, nikoliv tlačítko "nová zpráva". Dodržováním těchto obecně platných pravidel pro internetové diskuze přispějete k přehlednosti diskuzního fóra, což je v zájmu nás všech.
Re: Pokračujte v diskuzi na původním mís
V tom případě by bylo lepší, kdyby si pan XXL aktivoval sledování diskuzí, které ho zajímají. Upozornění na ty diskuze by mu chodila emailem. Stejně tak mu na email můžete napsat i Vy - stačí jen sdělení s odkazem, že jej prosíte, aby se podíval na diskuzi ... a uvedl odkaz. Pan XXL může jen kliknout.
Ale prosím, fakt tady nedělejte zmatky. Těch příspěvků je tady moc a jestli v tom bude někdo dělat nepořádek, budeme jako moderátoři nuceni přistoupit k nepopulárním krokům jako je mazání příspěvků atd. Tak nám to prosím ulehčete :-)
Jo, to chápu, že dva dny starý příspěvek je už kdesi zapadlý. A tato diskuze je bohužel naprogramovaná tak, že "živé" příspěvky se neposunují nahoru. Chápu, že se někdo nechce vracet k příspěvkům zapadlým kdesi dole. Ale na druhé straně vadí, když lidi zakládají nové thready k diskuzím, které ještě nejsou tak zapadlé a jsou jen o kousek níže. Pak je to tu opravdu nepřehledné. Proto prosím o uvážlivost a o hledání "zlaté střední cesty". Děkuji ;-)
Re: Pokračujte v diskuzi - pro p. Evu M.
Omlouvám se, vaši připomínku jsem četl, až když jsem skončil. Útěchou mně je to, že pod stejným názvem (tak jsme se dohodli) byly dvě otázky, jedna se týkala účtování a druhá oceňování, takže svědomí mě bude hryzat jen málo. Příště svoje event. románky poženu přes mail.
P.S. Proč nám skáče do řeči Pet, nevím.
Je pravda, že tohle fórum bohužel neumí "bring forward", tzn. posty jsou tříděny striktně podle data a příspěvek, na který odpovíte, se nepřenese na začátek. Uznávám, že téma tak může zapadnout - ten, kdo by potenciálně byl schopen na váš dotaz odpovědět, může být zrovna delší dobu v blázinci, v hospodě apod. a do minulosti se nevrací.
Přesto - zvolte prosím nějaký rozumný kompromis - to množení témat je opravdu pakárna.
A snad ještě přátelské upozornění pro mazlíka a ostatní: pokud nemáte co říct k tématu, nereagujte. To si můžou dovolit jen moderátoři :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.