Re: co radíte - HPP nebo ŽL - účetní?
Co jsem slyšela od známych,pry jak budete mít rodinu,nebudete vědět kudy kam... ale zase mam hodně známých co mají malé mimčo a dělají na žl a jsou spokojeni.
Osobně dělám na HPP i ŽL,jelikož na ZL nemam zatím takovou klientelu co by předčila příjem z HPP,ale to zase záleží,mam na HPP dost prestižní místo.
Osobně bych radila,udělejte si ZL a najdete klientelu,není to totiž jednoduché,každý myslí,že jich hned bude mít dost,ale neni to jednoduché,většinou nabíráte klienty tak cca rok...
Já inzeruji celý rok a mam reklamy,a až ted zvažuji odchod z prace,hlavně práve taky proto,že už se nedá to utlačovaní ze strany šéfa vydržet :) odkud jste? že bychom založili firmu spolu :)
Re: co radíte - HPP nebo ŽL - účetní?
Díky za reakci :-) Jsem ze Zlínského kraje - klidně se na firmě můžeme dohodnout :-D
Ještě by mě zajímalo - co se pro mě změní když budu stále dělat na HPP a založím si ŽL? Jak to bude s daněmi - s tímto moc zkušeností nemám. Budu nějak omezená výší výdělku - pokud budu mít stále HPP?
Musím to hlásit v práci? Jedná se o výrobní firmu, takže střet zájmů nehrozí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.