Vlákno názorů k dotazu Musí být doklad o výběru z účtuVpokladně od Eva M. - Re: Musí být doklad o výběru z účtuVpokl Nepovažuju...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2007 19:08

Eva M. (neregistrovaný)

Re: Musí být doklad o výběru z účtuVpokl
    Nepovažuju to za nutné. Hlavně že tam máte zaevidované ty peníze :-) Ostatně občas mají bankomaty poruchu a ten lísteček nevydají.

• 2. 2. 2007 19:18

Lea (neregistrovaný)

Děkuji,Vám paní Evo,taky jsem si to myslela.Když je to větší částka z banky,tak tam velký papír přikládáme,ale s těmi výběry z bankomatu je problém.Jinak peníze musí jít přes pokladnu,aby mi seděly na výpis.
    Níže jsem se ptala na ztrátu dokladu.Neporadila byste něco ze své praxe.Už jsem vypátrala,že ho zřejmě vyhodila uklízečka a pokud něco nevymyslím,budu mít zkažený víkend.Na košilce mám totiž napsáno jen Ferona a materiál a datum.Kdyby to byl T-Mobil,tak to třeba dohledám,ale mám fakt smůlu.To se musí stát mi.Hlavně,že mám pečlivě nalepené každé parkovné a poštovné za 3,-kč....to je fakt pech.Lea Aspoň Vám hezký víkend

• 2. 2. 2007 19:45

alena (neregistrovaný)

Jeden doklad ještě jde, ale mě jednatel před Vánoci vyhodil celou pokladnu jedenáctého měsíce, naštěstí jsem to měla zaúčtováno a protože nakupujeme materiál na stejných místech, tak se nám ty doklady podařilo skoro všechny dohledat podle sum. Což by se mohlo podařit i Vám podle data, když na tu Feronu zavoláte, protože oni si tam snad píší i zákazníka ,tak by Vám mohli vyjet duplikát. Nebo holt opatřit jiný doklad.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).