Vlákno názorů k dotazu DE v Pohodě!! od Helena - Re: DE v Pohodě!! Jestliže jste koupila Pohodu oficielně,tak...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2007 6:56

Helena (neregistrovaný)

Re: DE v Pohodě!!
    Jestliže jste koupila Pohodu oficielně,tak vám poradí přímo v ústředí Pohody,telefony máte na dokladu a i jsou ochotní za vámi do firmy dojít a všechno vám vysvětlit,mají pobočky po republice,tak by to neměl být problém,nebo vám rádi poradí po telefonu nebo po webu,adresu najdete i v nápovědě na liště,jsou moc ochotní,mám s nima velmi dobré zkušenosti,tak vám držím palce Helena

• 11. 2. 2007 9:29

Renata (neregistrovaný)

Dobrý den,koupila jsem si program oficiálně a taky mám na 21.2. u nich objednané školení,jen mám strach, že nás tam bude moc a jak se znám potřebuji poradce sama pro sebe,aby mi vysvětlil mé konkrétní dotazy.Tak tomu nechaám zatím volný průběh a uvidím jak to dopadne.Jen jsem netrpělivá a mám ráda všechno v pořádku,tohle nevědění mě docela štve.Trápím se s tím každý den,zdá se to být velmi jednoduché,ale vždycky mě něco zabrzdí,o čem nevím kam s tím. Děkuji za radu,obrátím se přímo na ně a podívám se jim na ty stránky.Přeji Vám hezký den :-)

• 11. 2. 2007 17:17

Helena (neregistrovaný)

>>Jestliže jste koupila Pohodu oficielně,tak vám poradí
    >>přímo v ústředí Pohody,telefony máte na dokladu a i
    >>jsou ochotní za vámi do firmy dojít a všechno vám
    >>vysvětlit,mají pobočky po republice,tak by to neměl
    >>být
    >>problém,nebo vám rádi poradí po telefonu nebo po
    >>webu,adresu najdete i v nápovědě na liště,jsou moc
    >>ochotní,mám
    >>s nima velmi dobré zkušenosti,tak vám držím palce
    >>Helena
    >
    >Dobrý den,koupila jsem si program oficiálně a taky mám
    >na 21.2. u nich objednané školení,jen mám strach, že
    >nás tam bude moc a jak se znám potřebuji poradce sama
    >pro sebe,aby mi vysvětlil mé konkrétní dotazy.Tak tomu
    >nechaám zatím volný průběh a uvidím jak to dopadne.Jen
    >jsem netrpělivá a mám ráda všechno v pořádku,tohle
    >nevědění mě docela štve.Trápím se s tím každý den,zdá se
    >to být velmi jednoduché,ale vždycky mě něco zabrzdí,o
    >čem nevím kam s tím. Děkuji za radu,obrátím se přímo
    >na ně a podívám se jim na ty stránky.Přeji Vám hezký
    >den :-)Nebojte,když něco nevím,tak jim taky volám a můžete si i objednat soukromou hodinu přímo u vašeho počítače,což je lepší,protože vidíte konkrétní čísla,držím palce Helena

• 11. 2. 2007 23:12

Petr M. (neregistrovaný)

Stačí si zavolat na hotline a poradí Vám

nevím zda si importujete výpisy z banky, nebo zadáváte ručně? ale řekněme, že máte nějaký internetbanking s možností importu do Pohody:-)

a ve zkratce :-)

přijaté platby kartou povedete jako ostatní pohledávku dle výpisu z platebních karet- ne každou zvlášť :-) ( podlesoučtu za jednotlivý systém - VISA,AMEX atd. )

naimportujete bankovní výpis do agendy banka

najedete si na řádek proplacených karet -> následně jdete do záložky likvidace -> kliknete si pravým tlačítkem myši na ploše -> a dáte likvidace výběrem a vyberete si kterou částku likvidujete -> přenesete do dokladu

a následně samostaně naúčtujete provizi zaplacenou bance :-) dle výpisu z akceptantů platebních karet

toť vše

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).