Re: DE v Pohodě!!
Jestliže jste koupila Pohodu oficielně,tak vám poradí přímo v ústředí Pohody,telefony máte na dokladu a i jsou ochotní za vámi do firmy dojít a všechno vám vysvětlit,mají pobočky po republice,tak by to neměl být problém,nebo vám rádi poradí po telefonu nebo po webu,adresu najdete i v nápovědě na liště,jsou moc ochotní,mám s nima velmi dobré zkušenosti,tak vám držím palce Helena
Dobrý den,koupila jsem si program oficiálně a taky mám na 21.2. u nich objednané školení,jen mám strach, že nás tam bude moc a jak se znám potřebuji poradce sama pro sebe,aby mi vysvětlil mé konkrétní dotazy.Tak tomu nechaám zatím volný průběh a uvidím jak to dopadne.Jen jsem netrpělivá a mám ráda všechno v pořádku,tohle nevědění mě docela štve.Trápím se s tím každý den,zdá se to být velmi jednoduché,ale vždycky mě něco zabrzdí,o čem nevím kam s tím. Děkuji za radu,obrátím se přímo na ně a podívám se jim na ty stránky.Přeji Vám hezký den :-)
>>Jestliže jste koupila Pohodu oficielně,tak vám poradí
>>přímo v ústředí Pohody,telefony máte na dokladu a i
>>jsou ochotní za vámi do firmy dojít a všechno vám
>>vysvětlit,mají pobočky po republice,tak by to neměl
>>být
>>problém,nebo vám rádi poradí po telefonu nebo po
>>webu,adresu najdete i v nápovědě na liště,jsou moc
>>ochotní,mám
>>s nima velmi dobré zkušenosti,tak vám držím palce
>>Helena
>
>Dobrý den,koupila jsem si program oficiálně a taky mám
>na 21.2. u nich objednané školení,jen mám strach, že
>nás tam bude moc a jak se znám potřebuji poradce sama
>pro sebe,aby mi vysvětlil mé konkrétní dotazy.Tak tomu
>nechaám zatím volný průběh a uvidím jak to dopadne.Jen
>jsem netrpělivá a mám ráda všechno v pořádku,tohle
>nevědění mě docela štve.Trápím se s tím každý den,zdá se
>to být velmi jednoduché,ale vždycky mě něco zabrzdí,o
>čem nevím kam s tím. Děkuji za radu,obrátím se přímo
>na ně a podívám se jim na ty stránky.Přeji Vám hezký
>den :-)Nebojte,když něco nevím,tak jim taky volám a můžete si i objednat soukromou hodinu přímo u vašeho počítače,což je lepší,protože vidíte konkrétní čísla,držím palce Helena
Stačí si zavolat na hotline a poradí Vám
nevím zda si importujete výpisy z banky, nebo zadáváte ručně? ale řekněme, že máte nějaký internetbanking s možností importu do Pohody:-)
a ve zkratce :-)
přijaté platby kartou povedete jako ostatní pohledávku dle výpisu z platebních karet- ne každou zvlášť :-) ( podlesoučtu za jednotlivý systém - VISA,AMEX atd. )
naimportujete bankovní výpis do agendy banka
najedete si na řádek proplacených karet -> následně jdete do záložky likvidace -> kliknete si pravým tlačítkem myši na ploše -> a dáte likvidace výběrem a vyberete si kterou částku likvidujete -> přenesete do dokladu
a následně samostaně naúčtujete provizi zaplacenou bance :-) dle výpisu z akceptantů platebních karet
toť vše
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.