Re: Chyba v šabloně DPFO + přehledy ?
Chyba není v šabloně ale ve vašem myšlení !
Vedete DE podle zákona? =
Daňová evidence
(1) Daňová evidence zajišťuje zjištění základu daně z příjmů a obsahuje údaje o
a) příjmech a výdajích, v členění potřebném pro zjištění základu daně,
pak by měly být všehny výdaje v členění potřebném pro zjištění základu daně v této DE (uvedeny v ř. 102) a ne část výdajů v tabulce úprav podle §5 a §23 (tab. E)
Pozn.
Takhle blbě přemýslíme my, co chyby hledáme nejdříve u sebe.
No tak tohle je přesně voda na Váš mlýn, že ? Vážený pane, vím, že tohle je Vaše oblíbené téma spolu s paušálními výdaji. Každý dobrý SW na DP je nastaven tak, aby tyto řádky načítal i do přehledů. Jestli to tahle šablona neumožňuje, pak to ještě neznamená, že jste pánbůh a jen a jen Vy máte pravdu. Prostě my dva povedeme stálý spor o tom, co uvádět do od.E. Myslím si, že kvůli Vám ten oddíl DPFO opravdu nikdo nezruší ! vaše citace zákonů už začínají být únavné. Dobrou noc Vám přeje Vaše nejvěrnější ctitelka !
KLIDNĚ SI JE CITUJTE SAMA, já vám v tom bránit nebudu.
Co uvádět v tabulce E je dáno mj. tím, co je např. i v textu šablony uvedeno. A co si tam bude kdokoliv psát, záleží jenom na tom, zde bude respektovat zákon. Pokud ne, ať potom nekvičí
na pana Hakena, (viz minulý příspěvek) a nebo nevříská, že je v šabloně chyba. Já s vámi žádný spor nepovedu, já číst umím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.