Re: Povinne prestavky u pocitace
Peníze zde nemohou bý na prvním místě. Důležité je dodržování nZP a souvisejících předpisů. Já sama již toto dlouho dodržuji, zejména co se týká zmíněných přestávek. Opakovaně zde dochází k porušování pracovní kázně a již jsem se sebou provedla kárné řízení., půjde-li to takhle dál, dojde i na jiné §. p.s. je to bez smajlíků ale mají být.
Re: OT: přestávky u OSVČ
>>Téééda, i Vy, Jitko? Tak to se teda taky přiznám. Já
>>ty přestávky nejen dodržuju, ale často i přetahuju!!!
>>I
>>u mě tedy dochází k porušování pracovní kázně :-(
>>Fuj,
>>hanba - jdu se stydět do kouta
>>:-))
>Holky, když už jsme u toho sezení u PC, tak mi
>poraďte, co děláte, aby Vás tak nebolel zadek,jau auuuu ?
Musíte ho trochu vykrmit, abyste seděla na měkkém.
Pro účetní je velkou výhodou typicky slovanská postava = taková ta s velkým pozadím :-)) Též pomáhá občas se od počítače zvednout a dopřát si pohyb na zdravém vzduchu nebo na zdravém těle ;-)
Není-li venku hezky a žádné vstřícné zdravé tělo není na dosah, lze se projít aspoň do ledničky a zpět -> častým pohybem v tomto koridoru získáme žádoucí slovanskou postavu a dlouhé sezení nám nebude vadit ;-)
Protože u mě není lednička oblíbeným místem, a přiznám, že pohyb jakéhokoli druhu také ne, takže kosti v zadku mě bolí. Řeším to tím, že nutím manžela k důkladné masáži (zdůrazňuji kostí v zadku) ve dnech kdy není středa. Takže většina v týdnu. Možná je rád, že jej nenutím k věcem jiným.
Fakt dobrý! Já střídám cestu do ledničky s cestou do kotelny na cigáro. A více slovanskou postavu než já už má jen Mobydyk. Když jdu k čankchajškovi nakupovat něco na sebe, tak z těch jejich velikostí mám depku dva dny dopředu, už ho slyším : "Čislo doblý,vyvelkej" ( překlad : potřebujete větší velikost), v lepším případě po hodinovém pátrání: "Ditisou" ( překlad : velikost akorát)
Ale ta masáž spodní části zad může být dobrá,vyzkouším. Pro dnešek jsem si zatím dala dva molitanové polštářky. Ach jo, už aby bylo po daních, ahoj !
Téééda, ženský jste skvělý. Nebojte, Jitko, to se časem poddá :-)))) na dobu, kdy mně takhle bolely kosti na kyčlích si matně vzpomínám, ale kde ty loňský sněhy jsou :-))) Nedávno jsem požádala manžela, že až to bude asymetrický (asi metr na metr), aby dal vědět :-)))) No co, zase nemáte problémy s křečovýma žílama, ženská bez ....... jak týden bez neděle, a velká..... základ rodiny. (nééé, pusa to není)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.