Re: PERSONALISTÉ PORADÍTE?
Vy musíte uvést co má v občance, jak bydliště, tak to že je ženatý.
Pokud Vám nepřinese, papír o tom, že je rozvedený nebo, že bydlí jinde. Je to jeho blobost, že si neudělal novou občanku. Takže já osobně bych uvedla co mám v ruce černé na bílém. Jinak kdyby měl podepsat smlouvu, tak ho ihned propustím ve zkušební době. A když ji nepodepsal a nemá nic v ruce, tak už bych ho ani nezaměstnávala a nepřihlašovala. Ve spoustě firmách si třeba nový pracovník jde práci jen vyzkoušet, a tak bych brala to odpracované úterý.
Z důvodu toho, že kopírování občanky je trestné, tak já mám černé na bílém v osobním dotazníku, že je rozvedený. Tak jsem to i uvedla.Vy myslíte,že je to špatně?
Tedy jinak radíte nenechat podepsat smlouvu,a ukončit poměr?
Myslím,že by se pak mohl soudit, že zde jeden den pracoval?
Moc děkuji
Kopirovani OP neni trestne, napiste si do Vaseho dotazniku ze uchazec/zamestnanec souhlasi s porizenim fotokopii dokladu a mate klid.
Co se tyka odeslane prihlasky - poslete hned odhasku se stejnym dnem - cili STORNO - a napiste to na hlasenku, pripadne si tam zavolejte. Resil jsem to nekolikrat.
Jinak dneska na takove typky bacha, ja uz dnes fotim vse, vcetne karticky pojistence, ti lide nevi jak nas nachytali :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.