Re: OT - vyhovuje vám forma tohoto fóra?
Jasně, ale co když jste zběhlá v oboru a máte chuť tu a tam i někomu pomoct, nebo se k něčemu vyjádřit? Jak staré otázky čtete ? Asi když nejsou mezi prvními 30-50ti, tak mají dotazujicí smůlu nemyslíte ?
Mně se to tak aspoň jeví.
Podle mně čekat například na odpověď posledního příspěvku napsaného včera už nemá smysl. Nikdo už se k němu nedostane, pokud teda nemá vyloženě o téma zájem a nenechá si posílat příspěvky. Ale to když někomu odpovíte zase asi těžko pokaždý hned vepisujete email, kdyby náhodou tazatel ještě něco chtěl.
Myslím že například k tomuhle příspěvku už odpoledne a zítra moc reakcí nebude, přesto že bych řekl že je zajímavý pro všechny kdo tohle forum používají :-)
V tomto směru jsem na Vaší straně. Ale je to věc administrátora webu, protože znám diskuze, kde nedodržíte určitá pravidla - duplicitní otázka ap. a dostanete takové kapky, že si to příště skara rozmyslíte. I zde se to hemží obden doslova stejnými dotazy. Stačí např. měsíc, kdy je svátek v pracovní den a ke konci měsíce se to tu takové dotazy vyrojí jako houby po dešti.
Jo, tak to je pravda, zadávám dotaz i několikrát, protože upadne do zadních řad a je "namydlený". Fakt je, že když dám pomocí vyhledavače dotaz, ne vždy najde adekvátní příspěvky, přestože vím, že jsou. Jsem ráda za to, co je, ale pokud by šlo rozdělit problémy do sekcí, nechat podnětné návrhy a rady, oklieštit od nedůležitých... brala bych to, určitě. Jsem pro.
Faktem je ,že dříve položené a neodpovězené otázky zůstanou v pozadí opomenuty. Ale druhá věc je ta, proč zůstanou nezodpovězeny. Buď nikdo neví nebo je to dotaz, který se v to určité období opakuje pořád dokola a nikdo nemá sílu už dokola odpovídat.
Mně tahle forma diskuze vyhovuje. Právě proto, že nejsou témata striktně oddělena, je to zajímavé a některá témata se opravdu prolínají nebo na sebe navazují, souvisí se sebou.
Rozškatulkování by bylo jen na škodu.
Právě tím, co byste chtěli změnit, je toto fórum pro mně přitažlivější, zajímavější a lidštější než jiná tématicky zaměřená fóra.
Míru zdar ! Zuzik.
Není ale přeci nutné striktní dělení. a taky ne nijak hluboká architektura.
Když jsem pokládal otázku spíš jsem to viděl na členění typu
- účetní problematika
'- často kladené otázky
'- tématické okruhy
'- mzdy
'- majetek
'- ...
'- DE
'- účetnictví
- pravní problematika
'- často kladené otázky
'- fyzické osoby
'- obchodní společnosti
- účetní software
'- často kladené otázky
'- software1
'- software2
- všeobecné dotazy
a v daných kategoriích už jen příspěvky.
Co se týká překryvů problematiky není přeci problém v odpovědi uvést názor a pak si ušetřit práci uvedením odkazů na článek v dané kategorii, který to řeší konkrétně (na víc i pro vás líp dohledatelný díky struktuře).
Kategorie jsou jen nástřel díla okamžiku, určitě by se nalezlo kvalitnější členění formou diskuze...
Taky jde jen o nápad ... Jsem ochoten investovat nějakou energii, ale zatím nejsem v kontaktu se správcem fora, takže neslibuji že jde o reálný plán. Sám jsem ho schopen zrealizovat pouze na jiném serveru, ale to by zase vzhledem ke kvalitě tohoto serveru nebylo dle mého názoru vhodným řešením.
Nedošlo mi že html zruší mezery, takže ještě jeden pokus :-)
- účetní problematika
'- často kladené otázky
'- tématické okruhy
'- mzdy
'- majetek
'- ...
'- DE
'- účetnictví
- pravní problematika
'- často kladené otázky
'- fyzické osoby
'- obchodní společnosti
- účetní software
'- často kladené otázky
'- software1
'- software2
- všeobecné dotazy
tak tedy jeste jinak
- účetní problematika
---- často kladené otázky
---- tématické okruhy
-------- mzdy
-------- majetek
-------- ...
---- DE
---- účetnictví
- pravní problematika
---- fyzické osoby
---- obchodní společnosti
- účetní software
---- software1
---- software2
- všeobecné dotazy
plně s Vámi souhlasím, když se zaměříme na starší otázky je jich spousta nezodpovězena.a to je ta smůla o které píšete, což je pro některé opravdu škoda.je pravda, že za ten den je tolik otázek a odpovědí, že se ke starším časově nelze dostat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.