Re: Předání inventury účetní
Přesně tak, poslat ho pryč nebo mu říci, co Vám má předat za podklady a pokud nepředá, jeho problém. Musíte si zavčas udělat s klienty pořádek nebo Vám někteří přerostou přes hlavu tak jako mě. Ale už jsem se poučila a dělám s nima rázný pořádek. Sice mě to stojí mnoho sil, ale výsledek je úspěšný. Tak hodně štěstí:-)
Láďo díky za podporu, potěšilo mě to :-). Já už jsem to sice zbaběle hodila do Excelu, on to zase takový problém není, i když to zdržuje... Ale jak píšete, člověk si opravdu připadá jako onuce, když si někteří lidé představují naši práci jako sčítání čísel. To samé když mi dají knihu jízd sice s rozepsanými km, ale za celý rok nesečtenými. Nikdy nemám odvahu jim říct, aby mi to dávali sečtené... Jana F.
Já sčítám (koupila jsem si na to kalkulačku s páskou). Ale dopředu jsem upozornila, že řádky budou vynásobené, na každém listu bude uvedený rabat (soupisy jsou v prodejních cenách) a bude vyznačena sazba DPH. Beru si za to bez výčitek svědomí 150,- /hod.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.