Re: Pohoda
likvidace bez vazby vám likviduje zaplacenou fakturu objeví se vám v tiskové sestavě jako zaplacená,když ji nemáte zlikvidovanou,tak si ji zlikvidujte,na daně to vliv nemá,je to pro vás,že vidíte,že nemáte něco zaplacenýho,pokud jsem tomu dobře porozumněla
takže nemusím mít strach - jednoduše v bance/pokladně mám tyto faktury zlikvidované, ale u faktur nemám napsáno to propojení jen likvidace bez vazby
nevím,kde se vám to tedy objevilo,jestli v tiskových sestavách či kde,ale na daních to vliv nemá,hlavně,že máte fakturu zaplacenou a určitě ji ve výdajích máte
Jde o to, že to nemám spárované mezi sebou. Proto jsem měla strach. Jinuka faktury jsou uhrazené a když si najedu na likvidaci na datum a podívám se pod toto datum v pokladně/bance tak tam najdu tu úhradu
Likvidace bez vazby je funkce,která je bez vazby,tzn. bez vytvoření svázaného /bankovního/pokladního / hradícího dokladu,na rozdíl od likvidace s vazbou na účetnictví zde není uvedeno číslo hradícího dokladu,ale ve výsledku se nic nemění,nebojte