Re: Účtenky na termopapíru
Včera se tady opět vedla debata a vyšlo z toho že se každý řídí podle sebe....1234 psal že si nechává vypsat účtenky papírové,já a Zuzik stále kopírujeme...Pravda je,že doteď to FÚ při kontrole stačilo,jak se ale bude tvářit teď nemá zřejmě nikdo tušení.Osobně si kopie od notáře ověřovat nenechám (nedoplatila bych se)....J.
Na nějaké skenování nebo ověřování notářem kašlu. Jedná se vetšinou o účtenky od benzínky, které platím kartou, mám přiložené k výpisu z banky a zaúčtováno v PD a knize jízd. Tam je to vše jasné a při případné kontrole přece nelze zfalšovat několik let zpětně. Ať se kontrola potrápí a nebo ať se zakáže termopapír. Na nás podnikatele vláda vymýšlí pořád nějaké novoty a koniny, tak ať nařídí jiný tisk.
kompletně i se včerejškem. a opravdu nevím proč. ani jsem nebyl "nalepený" na nějaký eventuelně závadný příspěvek. opravdu nemá cenu se tady snažit pomoci s řešením a celkem mě to mrzí. protože odkaz, který jsem sem dneska dal se shrnutím evy m byl nejvýstižnější a nemuselo by se tu znova o tomtéž diskutovat:-(
pokud jsem v seznamu nežádoucích, kterým se budou mazat příspěvky bez ohledu na obsah, nemusíte se už milí admini namáhat:-(
pokud chcete někdo s něčím ode mě poradit, dál jsem k dispozici na mejlu x1234x1234@centrum.cz
>opravdu nemá cenu se tady snažit pomoci s
>řešením a celkem mě to mrzí. protože odkaz, který jsem sem
Omlouvám se vám i ostatním, že vám přidělávám práci, ale musím být důsledný. V konečné fázi je to ve prospěch slušných diskutujících. I já bych si rád tu práci ušetřil...
>dneska dal se shrnutím evy m byl nejvýstižnější a
>nemuselo by se tu znova o tomtéž diskutovat:-(
>pokud jsem v seznamu nežádoucích, kterým se budou
>mazat příspěvky bez ohledu na obsah, nemusíte se už milí
>admini namáhat:-(
Zachovejte klid, s vámi to nemá nic společného.
>pokud chcete někdo s něčím ode mě poradit, dál jsem k
>dispozici na mejlu x1234x1234@centrum.cz
Protože se do diskuse zapojil uživatel s nickem, který je na tomto fóru vzhledem k dlouhodobému porušování pravidel blokován. Bohužel může dojít k odstranění i těch příspěvků, které v diskusi následují.
K termopapíru: kdysi dávno, když se ještě termopapír používal ve faxech, existoval jakýsi fixační spray - třeba se ještě něco podobného dělá...
Jinak záleží hodně na prostředí, ve kterém jsou doklady uloženy - hlavně světlo, krycí vrstva... Našel jsem doklad, starý téměř 3 roky a skoro beze změny.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.