Re: OT : Jak to zvládáte ?
Taky sedím v práci dlouho do večere, tápu, dohledávám, počítám... mám toho plné kecky a je to moje první daň.přiznání za PO. Nejspíš se tady z té židle neodlepím ani o víkendu. A chci se zeptat, stačí, když to vše na FÚ pošlu doporučeně poštou v pondělí? Nebo je to už pozdě? Mějte pěkné dny a v dubnu... to nám bude hej ;o) Zuzka
***Tak já jsem dnes odevzdala svoje, tj. poslední DPFO, což se mi tak brzy podařilo asi prvně. Asi to bude tím, že ubylo firem a nová práce se u nás shání dost těžko. Ale stejně mne ještě čekají ty dodělávky a v dubnu zase kvartální DPH, takže nuda nebude. Ale pro dnešek už to asi zapíchnu.
----
Ahoj, s chutí jsem si Vás početla a zjistila, že v tom nejsem sama, že se plácám v uzávěrkách a čekám na 25. dubna až si odfouknu:)))
Mám prosbu, nemáte někdo, nebo kde seženu formulář k příloze k uzávěrce? já to tady nikde nevidím. Nastoupila jsem do nové firmy a nechce se mi to opisovat a taky nevím jestli "noblesní" firma co mi dělá daňové poradenstv,í by se spokojila s tím co jsem měla v s.r.o.?Jsem teď a.s.
A máte někdozkušenosti s tím, že daňaři chtěji vyplnit i dańové přiznání a odnesou si to, a já vůbec nevím, zda to po mně kontrolovali? a dají tam razítko?
A? ještě prosím, co je třeba udělat abych mohla podávat elektronické podání na FU?
díky blanka
A taky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.