Re: Zcela OT: Hurá, mám hotovo!!!
Heč já mám taky hotovo a přes víkend si plánuji jen práce typu- převleci postele, vyprat , vyžehlit přetékající koš s prádlem, upéct bábovku neb kupované buchty už nikdo nechce, přesadit kytky , konečně si umýt hlavu a přečíst noviny za celý týden.... no a v pondělí se vrhnu na DPH. Mějte se.
Vladíku, vidím, že pojem "volno" je velmi relativní :-))) Kdysi se podobným aktivitám říkalo "aktivní odpočinek" - ale myslím, že málokterý chlap by byl schopen tyto aktivity považovat za odpočinek ;-)
.... jak se tak rozhlížím po domácnosti, tak vidím, že bych měla celý víkend taky VELMI aktivně odpočívat... v uplynulých týdnech jsem stíhala jen to nejnutnější a je to znát :-(
No, já ještě nehečuju, ještě musím zítra dorazit sebe.. ale to už je brnkačka !
Ale jinak mám taky hotovo, jen se mi čtyři zpozdilci nepřišli ještě zvěčnit.
Konečně zítra po měsíci něco napeču, uklidím ( taky hrůza !) a půjdu do přírody a pak do hospody, jéééééé.
Co už máte hotovo to moc přeju a těm, co nemají přeju aby to už zvládli a mohli si vydechnout! Ahojky-Zuzik
Ještě mi dnes zbývá vyhodit jednoho klienta a nechat se od něj seřvat...
Škoda, že se nemůžeme někde sejít, představuju si, jak bychom po sobě koukaly těma unavenýma červenýma očima a o čem bychom si povídaly, když máme mozky vymyté tím účtem a daněmi :-))). Sestra je učitelka, celá rodina si z ní dělá legraci, že pořád vypráví jen o škole. Možná, že o nás si ostatní útrpně vyprávějí také, jen o tom nevíme? Tak Zuzíku pozor v té hospodě, abys po jednom pivu celému osazenstvu nevyprávěla, jak děláš účto :-))). Jana F.
Já si dám raději hned čtyři za sebou, pak už mi nebude nikdo rozumět a bude úplně jedno, co blekotám :-))
My se stejně v hospodě bavíme jen o sexu a o fotbale a co musíme doma spravit a vyměnit a kde na to vezmem a kdo umřel a o jiných veselých událostech.
>>>>Vladíku, vidím, že pojem "volno" je velmi relativní
>>>>:-))) Kdysi se podobným aktivitám říkalo "aktivní
>>>>odpočinek" - ale myslím, že málokterý chlap by byl
>>>>schopen
>>>>tyto aktivity považovat za odpočinek ;-)
>>>>.... jak se tak rozhlížím po domácnosti, tak vidím,
>>>>že
>>>>bych měla celý víkend taky VELMI aktivně odpočívat...
>>>>
>>>>v uplynulých týdnech jsem stíhala jen to nejnutnější
>>>>a
>>>>je to znát :-(
>>>
>>>No, já ještě nehečuju, ještě musím zítra dorazit
>>>sebe.. ale to už je brnkačka !
>>>Ale jinak mám taky hotovo, jen se mi čtyři zpozdilci
>>>nepřišli ještě zvěčnit.
>>>Konečně zítra po měsíci něco napeču, uklidím ( taky
>>>hrůza !) a půjdu do přírody a pak do hospody,
>>>jéééééé.
>>>
>>>Co už máte hotovo to moc přeju a těm, co nemají přeju
>>>aby to už zvládli a mohli si vydechnout! Ahojky-Zuzik
>>***************
>>Ještě mi dnes zbývá vyhodit jednoho klienta a nechat
>>se od něj seřvat...
>>Škoda, že se nemůžeme někde sejít, představuju si,
>>jak
>>bychom po sobě koukaly těma unavenýma červenýma očima
>>a o čem bychom si povídaly, když máme mozky vymyté
>>tím
>>účtem a daněmi :-))). Sestra je učitelka, celá rodina
>>si z ní dělá legraci, že pořád vypráví jen o škole.
>>Možná, že o nás si ostatní útrpně vyprávějí také, jen
>>o
>>tom nevíme? Tak Zuzíku pozor v té hospodě, abys po
>>jednom pivu celému osazenstvu nevyprávěla, jak děláš
>>účto
>>:-))). Jana F.
>>*********************
>
>Já si dám raději hned čtyři za sebou, pak už mi nebude
>nikdo rozumět a bude úplně jedno, co blekotám :-))
>My se stejně v hospodě bavíme jen o sexu a o fotbale a
>co musíme doma spravit a vyměnit a kde na to vezmem a
>kdo umřel a o jiných veselých událostech.
>Taky už to mám a docela by mi bavilo,se setkat s těmi všemi,kteří tak nezištně poradí,je to prima diskuse a člověk má i takový prima pocit,že na tu spoustu předpisů,zákonů a vyhlášek není tak úplně sám,moc všem díky,jste všichni prostě úúúúúúúúúúúžasní
Ahóój.... taky vše odevzdáno. Těším se na zahrádku, dlouho jsem tam nic nedělala, i když nevím, nevím, hromady prádla aktivně trčí!! a trochu mě to ruší, ale na tu zahradu za mnou nepoleze. Tak si užijte veekend, jak si kdo přejete a těm co ještě dodělávají přeji ať se nezaseknou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.