Re: Prosím pomoc! Zvláštní režim DPH
Dobrý den, moc vám asi neporadím, ale nebylo by nejjistější se ho , třeba písemně, zeptat, zda zvláštní režim použil nebo ne?
Mám známého, který bazar má a zvláštní režim praktikuje, ale nemůžu ho momentálně sehnat.
Pro něj by se mi zase hodila rada, zda pro zvláštní režim v bazaru používáte nějaký účetní program, nebo podklady pro DPH zpracováváte ručně, třeba v Excelu? Poradila jsem mu Pohodu, aniž bych si uvědomila, že zvláštní režim je v tomhle speciální, a teď nevím, jak na to. Jakmile od něj něco zjistím, napíšu vám sem.
Re: Prosím pomoc! Zvláštní režim DPH
My používáme také zvláštní režim. V Německu nevím, jaký je paragraf na zvláštní režim. Když jsem si zjišťovala naše paragrafy (dovážíme z jiné země) něco mi ta 25 u Něm. říká.Vím paragraf z Rakouska.Ale ještě se podívám.Jinak dám vědět. Na to si dejte pozor.To je důležité.Můžete si udělat překlad se soudním ověřením a tam by to asi zjistili.My jsme teď měli kontrolu na DPH a museli jsme dělat překlad faktur. A tak jak jsme to tvrdili finančáku to bylo na faktuře napsané.DPH si dělám v excelu tabulku.A je to přehledné.Všechno tam rozepíšu, co je důležité.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.