Re: Prosím o pomoc s POHODOU!!!!!
Ale vedu jen DE, nemusím vést sklady. Nebude se mi to tam někde účtovat?
A ještě jeden dotaz. Dala jsem si omylem platbu za ŽL do výdajů pro základ DPH. Teď jsem si uzavřela DPH za první kvartál a nemůžu to otevřít, abych to přeúčtovala. Nemůžete mi nějak poradit. Musím ten prvotní doklad vystornovat? Pořád se mi to načítá do toho daň.přiznání. Díky.
MUSÍTE ZRUŠIT VYSTAVENÍ DPH ZA 1Q A DANÝ DOKLAD OPRAVIT A ZNOVA VYSTAVIT DPH ZA 1Q.
JINAK POLOŽKY ROZEPSAT KDYŽ KLIKNETE NA POLOŽKY TAK MŮŽETE PSÁT JEDNOTLIVÉ ŘÁDKY.
HODNĚ ÚSPĚCHŮ.
>>>Dobrý den.
>>>Prosím všechny, kdo ovládají program POHODU o pomoc s
>>>vystavením faktury.
>>>Potřebuji napsat do textu,že fakturuji za provedené
>>>práce a přidaný materiál.
>>>A ten materiál potřebuji rozepsat ks x cena, protože
>>>mám dost materiálu. Manžel je elektrikář, tak třeba
>>>každé světlo, každý m káblu, každou hmoždinku
>>>potřebuji
>>>to zákazníkovi rozepsat.
>>>Nikde to tam nemůžu dostat.
>>>
>>>Díky všem za radu LENKA
>>
>>Bud to muzete psat rucne v polozkach, nebo si
>>zavedete
>>SKLAD
>>a budete jen vybirat ze skladovych polozek.
>
>Ale vedu jen DE, nemusím vést sklady. Nebude se mi to
>tam někde účtovat?
>A ještě jeden dotaz. Dala jsem si omylem platbu za
>ŽL do výdajů pro základ DPH. Teď jsem si uzavřela DPH
>za první kvartál a nemůžu to otevřít, abych to
>přeúčtovala. Nemůžete mi nějak poradit. Musím ten prvotní
>doklad vystornovat? Pořád se mi to načítá do toho
>daň.přiznání. Díky.
1/ Na horní liště si zadáte faktury,otevře se vám a na spodní liště si dejte položky a otevře se vám okno,do kterého si dáte položky,které se vám pak zobrazí na faktuře,když ji vytisknete-povedlo se?
2/ Na horní liště si dáte daně-DPH-otevřete si to,a spodní řádek-1/IV si začerníte, ptá se vás zrušit-ano a vše se vymaže,vrátíte se zpátky do výdajů.ŽL si dáte jako bez DPH ,uděláte si ještě potřebné opravy,najedete znovu na daně a DPH a znovu si kliknete,že chcete výpočet a udělá se vše znovu,pokud to nezrušíte,do oprav se nikam nedostane,zavře se vám všechno,takže hlavu vzhůru a v klidu to půjde
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.