Re: OT: Myšlenky přepracované účetní :-)
Evo, tak tomu co píšete moc rozumím. Už třetím rokem mě popadá podobná krize z daní (a nejen svých) Dokonce dnes bych měla mít oslavovací den, slíbila jsem si, že až odešlu poslední splátku (povolenou) jedné šílené daně jedné firmy z roku 2005, tak si otevšu šampus. Ale euforie z toho nepřichází a tak neotvírám nic.
Nebyl by čas teď na tu přírodu. Jak se vyvíjí nápad na stránky o turistice, jeskyních, focení .... ??
Příroda nás nevysává, jen na ní nějak zapomínáme, žejo:)
Jéé, Jitko, vy si pamatujete? Nápad by byl, materiálu je taky dost, jen ten čas není. Vždycky si říkám "Po daních se do toho dám..." a pak dodělávám restíky a zase je před dalšími daněmi :-(
Aspoň jezdíme na pravidelné výlety a fotíme a píšu z toho deníček. V sobotu jsme byli (samozřejmě) ve skalách a později odpoledne u Máchova jezera. Pár lidí na pláži bylo, ale ve vodě jsme byli kdovíproč sami (nápověda: teplota vody dle info na internetu 12´C). Víte, jaká je to pohoda, mít Mácháč pro sebe? :-)) Pak jsme ještě objeli kolem dokola na šlapadle a bylo nám krásně. A pak zase hajdy domů... a k počítači...
Nejen pamatuju, já se na ně těším:) Tak aspoň, že se materiál tvoří, to já zahanbeně přiznám, že u nás zůstává jen u předsevzetí. Už měsíc plánujeme výlet na Kokořín a vždy z toho sejde. Jezero mít jen pro sebe je sice hezká představa, ale těch 12° bych nepřežila... kdybyste nebyla účetní a měla čas v zimě, tak se asi koupete mezi kry (krami) sakra jak se to píše...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.