Vlákno názorů k dotazu Vzory smluv na cd od pája - Re: vzory smluv na cd Já Vám mohu doporučit...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2007 15:15

pája (neregistrovaný)

Re: vzory smluv na cd
    Já Vám mohu doporučit firmu PORADCE s.r.o., Český Těšín,
    www.i-poradce.cz., vydávají soubory zákonů i smluvních vzorů, provádějí aktualizaci a jsou oproti jiným výrazně levnější. Pokud se stanete předplatitelem, jedná se o cca 1800.-Kč za rok, tak máte navíc zdarma telefonický i písemný-mejlový poradenský servis. Sám ho občas využívám a mohu jen doporučit.
    Veškeré materiály jsou v písemně formě a současně na CD včetně archivu z minulých let, velmi dobře se s tím pracuje.

• 19. 4. 2007 15:31

M (neregistrovaný)

popravde predplatitelem jsem, kazdy mesic dostavam mesicnik PM, ale o tomto cd nic nevim, na strankach jsem zjistila pouze neco o Eporadci.. to je ono? tusite jak ho mohu ziskat a jestli je tedy zdarma?

• 19. 4. 2007 16:02

pája (neregistrovaný)

Teď trochu nerozumím, já jsem Vám napsal vše, jaká je to firma, co vydávají, za kolik ročně jako za předplatné atd., včetně 4- 5 CD za rok s novelami zákonů, vzorů, otázek a odpovědí atd.
    Pokud jste předplatitelem jen měsíčníku PM, musíte předplatné rozšířit na plný servis za těch cca 1800.-Kč ročně.
    Ještě mne napadlo, pokud Vám jde jen o zvory smluv, nakladatelství Verlag Dashöfer má jen CD, myslím že je to Podnikový právník, najděte si jejich stránky a tam to bude.
    Ještě jeden odkaz WWW.legis.cz, od nich mám taky jen CD se vzory smluv a podání k různým institucím, včetně soudů a td., třeba by Vám to vyhovovalo více.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).