Re: MZDY - kolik za to ?
Nevím jaké máte znalosti v problematice mezd a personalistiky a jak kvalitní máte program pro mzdy, tím myslím jak jste tzv. "pevná v kramflecích", na tom záleží kolik dní (hodin) budete zpracovávat 200 mezd, dále budete dnes a denně řešit různá zákonná i janá přání a požadavky zaměstnanců. Při kvalitních podkladech od zaměstnavatele, kvalitním programu a tiskárně to musíte mít za den hotové. Ale to víte pouze Vy, Váš klient ať si myslí něco jiného. S cenou bych začal na cca 15.000,- s možností úpravy např. po třech měsících. Zlomte vaz.
>>>Chtěla bych Vás požádat o radu...zpracovávám
>>>účetnictví na ZL nekolika firmam. Ted jsem dostala
>>>nabidku
>>>zpracovavat pouze mzdy....jedna se o 12 dni v kuse
>>>prace
>>>ve firme na cca 200 mezd + dochazeni pro podklady. s
>>>urcovanim cen nemivam problem, ale v tomto pripade
>>>bych
>>>uvitala nejake nazory....kolik tak uctovat ? Dekuji
>>>za
>>>odpoved. Moni
>>
>>Nevím jaké máte znalosti v problematice mezd a
>>personalistiky a jak kvalitní máte program pro mzdy,
>>tím
>>myslím jak jste tzv. "pevná v kramflecích", na tom
>>záleží
>>kolik dní (hodin) budete zpracovávat 200 mezd, dále
>>budete dnes a denně řešit různá zákonná i janá přání
>>a
Ráda bych věděla, jaký program prosím používáte a kolik hodin má váš den, když mzdy 200 lidem zmáknete za 1 den.
Taky bych to chtěla umět.
>>požadavky zaměstnanců. Při kvalitních podkladech od
>>zaměstnavatele, kvalitním programu a tiskárně to
>>musíte
>>mít za den hotové. Ale to víte pouze Vy, Váš klient
>>ať
>>si myslí něco jiného. S cenou bych začal na cca
>>15.000,- s možností úpravy např. po třech měsících.
>>Zlomte
>>vaz.
> 200 lidí za den hotové to tedy č...m.
Účtuji si 100,-/zaměstnanec/měsíc, ale mzdy dělám doma (a s cenou jsem prý "pod" - venkov). Ve Vašem případě bych si spíš domluvila hodinovou sazbu (já mám 150,-) a důležité je si domluvit, co budete všechno dělat. Já jsem začínala u mezd a postupně na mě byla "hozena" veškerá personalistika - od pracovních smluv, přihlášek, vystavování různých potvrzení až po výpovědi, zápočtové listy a jednání s úřady.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.