Re: Ozeleněné příspěvky na BC ztráta
Děkuji Evo za potvrzení toho, ne že bych mu nedůvěřovala, ale jeho přístup... tak si to přečteš znovu. No zvykla jsem si vidět co jsem už četla, dostala jsem se až do 3/2006. A je to nejen BC, jsem zvyklá vše přes historii, no nic... Ne nezakázal, nastavení mám jako předtím, ale štve mě to, stejně žádný virus tím svým zázrakem nenašel.
Jituško, moc se tady o tom svém géniovi nerozepisujte, buďte ráda, že ho máte :-).
Mě dneska ten můj opravoval...... no raději nic :-)))). Jsou to šikovní chlapci :-))). Akorát že tvrdil, že jsem zaostalá: "Ty neumíš takové základy.....!?!?" A dnes to zkoušel sám: "No, ono ti to nefunguje....." Jana F.
Do okénka "Vzhledem k datu" si zadáte jiné než dnešní datum :-) takže si můžete nastavit třeba že chcete příspěvky za 10 dní vzhledem k datu 2.února 2007 - nebo cokoliv jiného. Ale nejlepší je použít vyhledávač, ten vám najde požadované příspěvky v celé dostupné historii.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.