Vlákno názorů k dotazu Neschopenka pokračuje, výplata dávek ne od xy - Re: neschopenka pokračuje, výplata dávek Posílala jste oznámení na...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 4. 2007 10:06

xy (neregistrovaný)

Re: neschopenka pokračuje, výplata dávek
    Posílala jste oznámení na OSSZ - lékařské odd., že končí podpůrčí doba? Ještě jsem se za dobu své praxe nesetkala s tím, že by dotyčný byl bez prostředků - buď je mu přiznán důchod (PID,ČID) nebo podpůrčí dobu prodlouží.

• 25. 4. 2007 10:30

Jana (neregistrovaný)

Ano, vše bylo oznámeno. Dotyčná je vážně nemocná a již dlouhodobě pobírá částečně invalidní důchod. Přiznání plného invalidního důchodu je v řízení. Ale jak s tou evidencí OA a VD??

• 25. 4. 2007 11:14

anko (neregistrovaný)

dobrý den, měla jsem tento případ také, nevím v jakém programu zpracováváte mzdy, já do kalendáře zadávala neplacenou nemoc- mám na to kódy, což je omluvená absence, až do doby,kdy jsem dostala rozhodnutí o plné invaliditě a tudíž lékaž ukončil nemoc.Jelikož je to již 3 roky moc se mi nevybavuje další postup, mám moc organizací na zpracování, ale pokud zavoláte na OSSZ vedoucí nemocenských dávek tak Vám poradí s naprostou přesností,řešila jsem to také potom konzultací, zda je to správné a byl mi postup odsouhlasen.Je to jediná osoba, která vám fundovaně odpoví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).