Re: Způsob zdanění - chyba mzdové účetní
Já myslím, že jsme to odvedli na účet srážkové daně, má předčíslí 7720 a je odlišné od účtu zálohové daně.... V tomto případě už to tedy nejde změnit? Taky nevím, co s tím, když budu třeba za rok dotyčné vystavovat potvrzení o zdanitelných příjmech. Správně by měla mít v kolonce "Úhrn zúčtovaných příjmů ze záv. činnosti" součet příjmů za všechny 3 měsíce, ale v mzdovém listě a i počítač mi bude ukazovat pouze za ten jeden měsíc, kdy byla správně stržena zálohová daň...
Re: Způsob zdanění - chyba mzdové účetní
Já nad tím právě dumala a na nic jsem nepřišla :-( Nemám ještě se mzdovým účetnictvím moc zkušeností, tak jsem myslela, že se s tím třeba už někdo setkal... v počítači mi to zpětně nejde opravit, dělám v ByznysWinu. Ale můžu se ještě zeptat na helpdesku, třeba mi s tím nějak poradí... jestli to jde nějak narovnat. Každopádně moc díky za odpověď a pokud se ještě někdo ozve, budu moc ráda :-) Pěkný den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.