Re: Podstrčení důkazů
Otázka zní, co vlastně policie ČR sepsala, co jste podepsal, jakou to bude mít dohru atd.atd.
Nejsem právník a asi jediná rada může být, že tohle řešit s právníkem.
Ale vyplatí se Vám to? Vždyť jste na vše přistoupil dobrovolně, takže se nemáte o co opřít. nic z nich stejně nevyrazíte. Chápu Vás, ale řešení pro normálního smrtelníka nevidím. Třeba Vám napíše někdo lepší informace.
sic máte asi pravdu ale mě nejde o to z nich něco ''vyrazit'' ale jen chci si prosadit pravdu podle mě je to sprosté a drzé něco takového udělat mě by udělalo největší radost kdyby ty zaměstnance třeba vyhodili.Sice to asi nebude mít takové následky ale docela mě to dostalo, sem nečekal že se mi stane něco co vidím v každém druhém filmu....
takže samo, že žalujete firmu pro kterou pracují a jestli jste měl s sebou kamaráda, tak máte svědka. Poslala bych jim dopis s popisem co se stalo, trochu bych je vystrašila, že to dám do televize. Pánové zřejmě berou premie od počtu zadržených, tak bych se jim snažila zavařit. Pořádnej skandál pomůže víc než právník. Měl jste říct , ať tedy zavolají policajty a že by Vás zajímalo , jestli na těch cigaretách najdou Vaše otisky a jestli jste neměl rukavice,tak bych chtěla vidět jeho obličej, jak by se tvářil.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.