Re: Společník a know-how?
Spiše by jste měl zajit ke kartařce a ne se ptat ekonomu a učetních. A možna zajit take za nějakym právnikem. Když mate strach z člověka kterého si chcete vzit do s.r.o. tak to nedělejte.Společnici by si měly důvěřovat. Vždy tak tomu není, ale dnes kdo podnika, tak taky pořad riskuje. Neni to s Váma tak, že neduvěřujete ani sam sobě, natož druhým?? A co když misto toho aby ten novy spol. Vám přetahoval nové lidi náhodně zemře? No to jsem teda přehnala. Začněte lidem věřit, dejte jim možnost,bude se taky žit Vám lépe. Mějte se hezky.držim Vám palce.
Re: Společník a know-how?
Děkuji,máte pravdu-asi slyším trávu růst.Myslel jsem na to,že např.v některých prac.smlouvách je ošetřeno,že zam.po odchodu nesmí dávat informace,ale řekněme si upřímně i to je spekulativní...Mám možná zbytečné obavy,vždycky je možné jednat a zainteresovat toho druhého-navíc bude mít menší podíl.Cením si vaši upřímnosti,mějte se fajn.Leo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.