Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Proplacení dovolené od Verča - Re: Proplacení dovolené pokud před "povýšením" již pracovala, měl...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 6. 2007 22:45

    Verča (neregistrovaný)

    Re: Proplacení dovolené
    pokud před "povýšením" již pracovala, měl být sepsán jen dodatek k původní PS nebo musela být původní PS ukončena např. dohodou a pak sepsána nová PS s novou zkušební dobou. Ta se sjednává na pracovní poměr jako celek a ne na pracovní zařazení. Myslím si podle toho, jak je napsáno, že žádná zkušební doba není a pak musí PP ukončit dohodou. Dovolená se počítá na pracovní poměr a opět ne na zařazení. Pokud tedy skončí k 30. 6., její nárok je 12,5 dne. Buď si ji vyčerpá celou nebo částečně a zbytek dostane proplacené nebo nebude čerpat a dostane proplacený nárok 12,5 dne za rok 2007, případně zůstatek za 2006. 12,5 dne bude za podmínky, že její překážky v práci nebyly delší než 100 praconích směn.

  • 17. 6. 2007 20:38

    Zbyněk (neregistrovaný)

    Re: Proplacení dovolené
    Má sepsanou novou smlouvu - tudíž má i zkušební dobu - zaměstnavatel se tak jistil, kdyby nebyla na přidělenou práci vhodným kandidátem. Vzhledem k podmínkám - je to však pro ní výhodnější.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).