Re: Jednoduché účetnictví?
Takový kšef bych nedělala, to známe. Budete se s tím mordovat, dodělávat nedodělky a nakonec nedostanete ani prachy. A většinou je to taková pakárna, že Vám to ani za žádné prahcy nestojí. A pochybuji, že DPH nepodávala, tam bude jiný háček. Kdyby nepodala a byla plátce, tak by ji FÚ uháněl. Já bych ji odmítla. A ještě k tomu hospoda, no potěš. Přeji Vám dobré rozhodnutí :-)Zuzik
Je udivující, že takoví lidé, jako ta paní, najdou vždycky nějakou dobrou duši, která byť jen uvažuje o tom, že něco takového bude dělat... Ať už z nedostatku práce, nebo z dobrého srdce a ochoty pomoci. Jenže takové případy bývají opravdu beznadějné. Mimochodem nejedná se o JU, ale o DE. Jana F.
Jasně, že DE. To není rozhodující, každá účetní ví, o co jde. Děkuji Vám moc všem. Ne, že bych měla nedostatek práce, to ne! Chodím do práce, mám dvě malé děti a chtěla jsem ji pomoci. Zadarmo jsem už dělala mockrát. O to ani nejde. I když ji to zpracuji, tak nebudu s tím spokojená, i když mi to zaplatí. Chápete!!
MOc Vám děkuji, bude prostě v průseru
Hanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.