Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Zástup za mateřskou dovolenou od baba - Re: zástup za mateřskou dovolenou Já bych formulovala ...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 7. 2007 8:36

    baba (neregistrovaný)

    Re: zástup za mateřskou dovolenou
    Já bych formulovala - pracovní poměr se uzavírá na dobu určitou - po dobu trvání mateřské dovolené pí Novákové.


    později PP uzavřený na dobu určitou - na dobu trvání mateř. dovol. p. Novákové se prodlužuje, a to po dobu trvání rodičovské dovolené paní Novákové.


    Nikdy nepsat datum - může se v průběhu mateřské stát cokoliv, zejména pak rodičovské a pak máte problém se dvěma pracovnicemi na stejném místě.

  • 9. 7. 2007 9:04

    S.K. (neregistrovaný)

    Re: zástup za mateřskou dovolenou
    A nemohla bych současně napsat" pracovní poměr se uzavírá na dobu určitou - po dobu trvání mateřské a rodičovské dovolené pí. Jany Novákové ?
    Je to můj zástup a nerada bych, aby po ukončení mateřské dovolené, tj. 28 týdnech jí to někdo dal na dobu neurčitou. Ráda si to aspoň trochu pojistím sama...

  • 9. 7. 2007 12:36

    baba (neregistrovaný)

    Re: zástup za mateřskou dovolenou
    To si stejně nepojistíte, mohou jí to dohodou kdykoliv změnit na dobu neurčitou. Ale vy přece po skončení MD stejně musíte požádat o rodičovskou dovolenou a to oni přece dopředu nemohou vědět, takže běžně se uzavírá na dobu mateřské a potom na dobu rodičovské, kterou můžete libovolně do 3 let prodlužovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).