Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Výpověď z pracovního poměru od a - Re: Výpověď z pracovního poměru Zkusila bych to vyřešit...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 7. 2007 11:34

    a (neregistrovaný)

    Re: Výpověď z pracovního poměru
    Zkusila bych to vyřešit dohodou o ukončení PP dle § 49.Pokud není podepsána hmotná zodpovědnost,pak by neměla nic platit.

  • 19. 7. 2007 15:50

    dejvid (neregistrovaný)

    Re: Výpověď z pracovního poměru
    Děkuji za odpově´d, ale přeci, když v tomhle případě došlo k vloupání do výherních automatů, tak i kdyby měla hmotnou odpovědnost, kdy nemá, tak přeci za to nemůže?!A nevidím důvod, proč by měla podat výpověď, když je v tomhle případě přeci neoprávněná. Nemůže za to, že někdo automaty poškodil bez jejího vědomí a pak nést vinu za to. A ještě k tomu, že majitel výše uvedené vloupání do automatů nenahlásil ?!! Dáůe bych chtěl říci, že přítelkyně chce nadále v tomto baru pracovat, protže v našem okrese se špatně hledán práce.
    K vyplácení automatů chci dodat, že výhru z automatu přítelkyně vyplácí z kasy co má u sebe v pokladně. kdy vlastně pachatel musel nastavit výherní automat, tak, že vyhrával a poté tuto výhru vyplácela přítelkyně jak jsem již uvedl z kasy co má u pultu. Automaty jsem ještě v jiné místnosti, kdy na ně nevidí a monitor je rovněž v jiné místnosti, kde nemám přístup, tak nemohla v tomto případě nic vidět a všimnout si.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).