Re: Odpocet 600 Kc na poplatnika
Zaměstnanci to často podepíší, a vlastně neví ani co podepisují.
Pokud k nám nastroupí např. v polovině měsíce, tak třeba někdo má zapsáno v Zápočt. listu , kdy naposledy si uplatnil slevu a pokud to tam nemá , tak volám raději k předcházejícímu zaměstnavateli a ten mě to sdělí ,neboť zaměstnanci často nevědí , co po nich požaduji.
Takové mám já aspoň zkušenosti.
To jo, když přichází od jiného zaměstnavatele, slevu nedávám, protože předpokládám, že mu ji strhl on (když ne, srovná se to při ročním zúčtování). Měla jsem na mysli brigádníky - já se jich NĚKOLIKRÁT ptám,jestli někde pracovali dosud, jestli nemají souběžně PP někde jinde, (páčím z nich potvrzení o studiu, aby měi co nejmenší daň), když ne, pak je nechám podepsat prohlášení, kde jim říkám co podepisují - řádek za řádkem (připadám si někdy jak blbec), takže když někdo řekne, že neví co podepsal - s tím si na mě nepřijde.
takze u tech brigadniku vyplnujete v prohlaseni poplatnika
-na strane 1 - 1. za zdan. obdobi 2007
2.d) 2007 (nebo co zde prosim uvadite - pokud da potvrzeni o studiu)
-str. 2 - 2. 2007
str.2 tabulka potvrzuji pravdivost a uplnost udaju - na zdan. obdobi 2007,datum podpisu a podpis
nebo vyplnujete jeste neco?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.