Re: OT : Omluva
Zuziku, buďte v klidu, zas tak moc jste toho neřekla :-))). Mimochodem, myslím, že na palici jsme asi občas všichni (všechny), když tady visíme ráno, v poledne, večer, v noci, zejména pak před koncem března, června, před každým 25. .....Hádejte, co je první, co si zapnu ráno v kanceláři, doma po návratu z kanceláře. O dovolené doma jsem si zakázala sem chodit, protože mi to pak vrtá hlavou, co je tak a tak a jak to má být správně. Ale jsem ráda, že jsem tohle fórum našla, chodím sem teprve od ledna a už mě tu trkla spousta věcí, které by mi jinak možná nedošly :-(((
Re: OT : Omluva
Dobrý den, včera jsem četla níže uvedenou diskuzi a říkala jsem si pro sebe, že toto forum je dobré, ale že by se nemusely používat takové ty ostřejší výrazy, protože se každý snaží nějakým svým způsobem poradit, i když to třeba není úplně dobře... , i když chápu, že je toho někdy na člověka dost (termíny, změny v zákonech, zjištění, co jsem asi udělala špatně, rodina - už zase hladová - kdo nakoupí atd. atd.), ale jinak jste fajn, vím, že se snažíte poradit. Přeji pevné nervy nám všem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.