Re: OT : Svatý Petr se asi zbláznil
Ahoj lidičky, mluvíte mi z duše, je to blbinec :-/ Před týdnem jsme se koupali na Slovensku pod Vysokými Tatrami pod širým nebem a bylo nám krásně teplíčko. A dnes tam asi taky sněžilo, grrr.... Pozitivní na tom je, že dětem nemusí být líto, že už jim skončily prázdniny. A my rodiče dětí školou povinných nemusíme litovat, že máme definitivně po dovolené ;-)
Re: OT : Svatý Petr se asi zbláznil
Praha - odpoledne většinou sluníčko, ale zima.
Zuziku, s touhle zprávou jsi mě velice potěšila!!! Dneska jsem měla odjíždět do Jeseníků do neděle na prodloužený víkend, ale vzhledem k předpovědi jsem to odvolala. Teď vidím, že jsem udělala velice dobře, i když tady v Praze pršelo velmi málo. Ještě teď vidím západ slunce, i když už hodně zamračený.
Opravdu mě tahle zpráva potěšila:-))
OT - pro Zuzika (a i ostatní)
Zuziku, teď jsem si všimla - omlouvám se za tykání, v naprosté většině všem vykám, ale u Tebe (Vás) mi ty reakce přijdou takové veselé, že mi duchem připadáš(te), jako mladá chytrá holka, tak se omlouvám:-)
Třeba bdm bych si netroufla tyknout, ne že by nebyla veselá, ale představuju si ji jako sečtělou paní, kterou život hodně naučil :-)
Ale to už je problém anonymity internetu, takže většinou pod vašema nickama a i díky příspěvkům mám konkrétní představy, jak dotyčný asi vypadá. Možná bych se v některých případech dost divila:-))) Máte podobné vize, nebo jsem uhozená jen já?:-)
Re: OT - pro Zuzika (a i ostatní)
Tak tak, i já si zdejší stálé návštěvníky NĚJAK představuju. Ale myslím si, že kdybychom konečně uskutečnili ten léta slibovaný sraz BC, tak bychom si stejně museli vzít cedulky s našimi nicky :-)) I když po litru dobrého vína by to asi bylo úúúúplně jedno :-))))
Sraz BC?
O srazu se tady průběžně mluví už dlouho, ale zatím jen tak občas a "platonicky" :-)) Nikdy to nedošlo do fáze, že bychom se začali vážně domlouvat, KDY a KDE. Ale třeba se toho někdo ujme a něco uspořádá :-) Teď na podzim by se to celkem hodilo, ne? Je po dovolených a do daňového šílenství je ještě daleko ;-)
Re: Sraz BC?
Jojo, mluvilo se, mluvilo. Dokonce jsem se i nabídla, že bych Vám všem na srazu udělala senza přednášku o pozitivním myšlení aneb jak přežít klienty, daně a ostatní prudárny.
A ještě něco pro Ivču (a nejen pro ni): mně je úplně jedno, kdo mi tyká, pokud mi zrovna neříká TY krávo! Abych pravdu řekla, tak jsem si toho tykání vůbec nevšimla. Někdy mi to tady připadá jako velká rodina, sice se známe jen virtuálně, ale dokážeme si poradit a taky se pěkně pohádat... no prostě pohoda vánek :-)))))
Všem Vám přeji hezký den a využijte toho, že chčije a odpočiňte si nebo si zajděte někam do kosmeťáku nebo na vínečko ! Zuzik
A byl byl zájem?
Tak organizování srazů je moje hobby:-) Navíc jsem asi jedna z mála, která má času hodně. Vidím ale 2 zásadní problémy:
1. Byl by vůbec zájem??? Jedna věc je o tom žvatlat a druhá dojet a setkat se z očí do očí. (např. bych si nechtěla ujít setkání Jany F. s 1234:-))
2. Když čtu ty zprávy o počasí z různých koutů republiky, tak si neumím představit, jak by se domluvilo 1 místo, kde by se všichni sešli, to si fakt neumím představit a to podle mého by byl největší kámen úrazu....
Určitě ANO, takže KDY a KDE? :-))
Ad 1) - Věřím, že by určitě někdo přijel. Všichni z BC určitě ne, ale to nevadí - abychom se vešli všichni, kdo sem chodíme, to bychom si museli pronajmout Sazka Arenu, kolik nás tu je.
A setkání některých lidí z očí do očí - hmm, zajímavá představa :-)))
Ad 2) Počasí by myslím tak nevadilo, však bychom nešli na vysokohorskou túru, ale zalezli někam do příjemné hospůdky nebo sklípku :-))
Hlavně by to chtělo zvolit vhodný termín, tj. určitě PO dph a PŘED mzdami - takže z toho mi vychází jako vhodná data přelomy měsíců.
A vhodné místo = to, kam se snadno dostaneme, ať jsme odkudkoliv = takže dobré spojení. Nejlépe tedy asi Praha, Brno, případně jakékoliv jiné krajské město, a tam nějaký objekt, kam se dá snadno dostat od vlaku, autobusu a kde se dá i zaparkovat (pro ty, kdo pojedou autem).
Re: Určitě ANO, takže KDY a KDE? :-))
Ano, sobota by myslím byla OK.
Myslím, že jsme z celé ČR, takže je asi jedno, jestli Brno nebo Praha nebo někde jinde (ČB, Olomouc, Pardubice, Hradec Králové,...?) Hlavně by to chtělo vymyslet nějaký ten vhodný objekt, aby se tam snadno dostali i ti, kteří pojedou zdálky, aby nikde nebloudili. Návrhy ostatních? Stejně se tu nikdy nesejdeme všichni najednou, takže by to chtělo asi vyhlásit nějaký všeobecně přijatelný termín a dostupné místo - a viděli bychom, kdo by se přihlásil.
Hlasovala bych pro 3/11. Hmm, ale teď mě napadá, že to vlastně budou Dušičky, žejo, takže asi leckdo z nás bude objíždět hroby a příbuzné... 1/12 - to je taky dobré datum, ale nevím, jestli pro někoho to nebude už příliš blízko před Vánocema?
Ivčo, pokud budeš organizovat sraz v Praze, pokusím se ti pomoct s vymýšlením místa srazu, žiju tady taky. Ale momentálně mě taky nic nenapadá. Viděla bych to tak, že přijatelné by to mohlo být někde u stanice metra, může to být i mimo centrum kvůli parkování. Budu přemýšlet. Jestli chceš, ozvi se mi na eva-m (zavináč) volny.cz
Termíny: 1/12 - 3/11 - 6/10 ?
PS: Vzhledem k těm Dušičkám (3/11) a blízkým Vánocům (1/12) ještě navrhuju termín taky sobota, ale 6/10. O týden dřív je dlouhý víkend, takže to budou určitě lidi pryč. A 6/10 ještě není tak kritické datum a nemuselo by být náledí atd. ;-)) Co vy na to?
Já bych určitě domluvila i přespání, přece tam všichni nebudou sedět o vodě, ne?
Jinak jsem ale i pro Brno př. i jiná města, jak psala Eva M. Asi bych to udělala podle toho, kolik lidí by kam mělo jet, aby 20 lidí nejelo do Prahy a místní by tu byli třeba jen 2, to pak není efektivní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.