Re: OT - opět sraz!!!!
Pokud mně do toho něco nevleze (např. rodinná dovolená, na které jsme letos ještě nebyli), tak přijedu. Jsem skoro každý den v Brně, ale přijedu klidně jinam. Do Prahy bych jela autobusem (když jedu autem, tak ho stejně nechávám u paláce kultury nebo jak se to teď jmenuje a dál jedu metrem). Ubytování zajišťovat nepotřebuji.
Re: OT - opět sraz!!!!
Evo, snaha je, leč zájem moc není, toho jsem se taky na začátku obávala. Celkem bychom se zatím sešli asi 7 lidí (i když věhlasná jména:-), většina mimopražských, tak je mi zase blbý, aby sem někdo vážil dlouhou cestu, když nás bude jen pár, protože někdo plánuje přijet jen na otočku.
Je mi jasný, že každý třeba nenavštěvuje BC denně, nicméně už to zkoušíme domlouvat nějakou dobu a žádný větší ohlas.
Každopádně díky moc všem, kdo se ozvali, ale navrhuji, pokud se v nejbližší době neozve více lidí, tak netlačit na pilu a nechat to být. Vidí to ostatní stejně?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.